- Milyen joysticket vegyek?
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Aktív témák
-
YODA mester
senior tag
Föccer hoz 90k-ért Osztrákoktól...
-
lohi
tag
Köszönöm!
Az e-bayról próbáltam már (mást) rendelni, de szintén a magyar postára hivatközva nem jött össze a dolog. Az USA-ból jött dolgokra van vám is, nem eus, asszem 10-17%. Összesen : 365 + 38 (vám) + 80 (ÁFA) + pk. Ez durván 102000 Ft + pk lenne...
Én rengeteget kerestem itthon ilyet, de nagyon ritkán lehet hozzájutni. Annyit nem keresnék rajta, hogy meggazdagodjak belőle (5k), csak gondoltam, hogy megosztom veletek és így mindenki jól járhatna, de ha tudtok külföldről rendelni akkor inkább válasszátok azt, néhány ezer ft olcsóbb úgy,talán. Köszönöm a hozzászólásokat, A topic zárható!
[Szerkesztve] -
sasa311
veterán
-
lohi
tag
válasz
Alvin_ti4200 #5 üzenetére
Köszi!
Megnéztem, de csak Amerikába szállítanak, mindenesetre elgondolkodtató az ár. Mert a 325$-ra réjönne kb 50$ a szállításra (amazon adatai szerint) + vám, +áfa. Így nagyjából 110-re jönne ki, és postán jönne ki ami pedig nem a legbiztonságosabb. Viszont magyarországra nem postáznak. Több helyen próbálkoztam már, de magyarba nem küldenek... -
lohi
tag
válasz
Alvin_ti4200 #3 üzenetére
Honnan lehetne szerezni ennyiért? Itthon ritkán találtam, de azt is 140e ft-ért. Ha tudsz nekem ennyiért szerezni kellene több is...
-
lohi
tag
Sziasztok!
Először igényt mérnék fel. Lesz AMD Opteron 165 939-es tokba, box-os, folyamatosan. Kb. 120e Ft/db lenne. Várom az érdeklődőket!
[link]
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen joysticket vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 3D nyomtatás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- Moza R9/KS Steering wheel eladó pedál szett nélkül
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest