Legfrissebb anyagok
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
PROHARDVER! témák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házimozi haladó szinten
- Fujifilm X
- Fényeskedjék: ROG Strix OLED XG32UCWMG monitor tesztje
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
lohi
tag
Köszönöm!
Az e-bayról próbáltam már (mást) rendelni, de szintén a magyar postára hivatközva nem jött össze a dolog. Az USA-ból jött dolgokra van vám is, nem eus, asszem 10-17%. Összesen : 365 + 38 (vám) + 80 (ÁFA) + pk. Ez durván 102000 Ft + pk lenne...
Én rengeteget kerestem itthon ilyet, de nagyon ritkán lehet hozzájutni. Annyit nem keresnék rajta, hogy meggazdagodjak belőle (5k), csak gondoltam, hogy megosztom veletek és így mindenki jól járhatna, de ha tudtok külföldről rendelni akkor inkább válasszátok azt, néhány ezer ft olcsóbb úgy,talán. Köszönöm a hozzászólásokat, A topic zárható!
[Szerkesztve]
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Be Quiet Pure Rock FX Black BK033 + Garancia 2027.02.08-ig
- Asus Rog ALLY Z1 Extrem
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3513, 91% Akkumulátor
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest