Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
B@ldrick
aktív tag
válasz
tordaitibi #27916 üzenetére
Imwheel-re keress rá. Telepít, scripttel beallitod a méretét, inditopultba beteszed.
-
B@ldrick
aktív tag
-
B@ldrick
aktív tag
Hogyan tudok a 44-es verzión maradni? Nagyon szaggat a görgetés és nem tölti be az oldalakat a 45-ös céges gépen.
-
B@ldrick
aktív tag
-
B@ldrick
aktív tag
Üdv. Még nem állítható be valahogy - mondjuk a 17-nél - hogy a gyorsítótár ne a lemezre hanem memóriába menjen? Köszi.
-
B@ldrick
aktív tag
Frissítettem, de kár volt. A speed dial gombócom nem működik
Aki ért hozzá megtudná bütykölni?
-
B@ldrick
aktív tag
Sziasztok, Linuxon (Mint-Debian) hogyan lehetne megnövelni az egy görgetés nagyságát (3 sort a 3x-osára), nekem nagyon lassú így.
-
B@ldrick
aktív tag
válasz
fatal` #14058 üzenetére
Ilyet én sem találtam, ezért beállítottam a Nézet > Megjelölés olvasottként > 1 mp után opciót.
Nálatok nincs olyan, hogy a kijelölés egy szövegbekezdés első soránál darabos lesz? (pl. sg cikkeinél 11.10 óta talán). Megadtam egy letöltési mappát de nem használja hanem az utolsó letöltési helyet dobja elém mindig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple Macbook Air 13 M1 - 2020 - Használt, megkímélt
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest