Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
sziasztok
nem talaltam opera mobile forumot, szoval itt kerdezen meg:
opera mobile-t hogy lehet ravenni a teljes facebook megjelenitesere? mindig az m.facebook.com-ra iranyit.
a touch.facebook.com mukodik, de az is rosszabb mint a teljes verzio.
nem jon ki alul az a gomb hogy teljes oldal, vagy ilyesmi, pedig az meg az osregi nokia n91-emen levo opera miniben is bejott. -
félisten
válasz FoxiestFox #14183 üzenetére
ja es n900-on probalkozom
-
félisten
-
félisten
-
félisten
Üdv
Hogy tudom importálni a könyvjelzőket Operába Firefoxból? -
félisten
Tárgytalan.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz FoxiestFox #24277 üzenetére
Mégsem tárgytalan.
Hogy a francba lehet kiegészítő telepítése nélkül kikapcsolni a html5 autoplayt? -
félisten
-
félisten
Hello!
Hogy lehet visszatérni az ikonos (vagy arra a csempére hasonlító) kezdőoldalra?
Nem akarok indexképeket. -
félisten
-
félisten
-
félisten
Sziasztok! Az komoly, hogy már megint összesz*rták a start page-t a legutóbbi frissítéssel?
Apró kis oldalképeket tesz be... ezt még múltkor sikerült visszacsinálni, de ez a paraméter most nem működik, enabled és disabled esetén is beteszi a kis preview-kat, csak másképp tördel...
Ezúttal hogyan lehet visszahozni a normális, letisztult kinézetet?[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
félisten
-
félisten
Visszajött a régebbi, normális gyorshívóhoz hasonló dizájn. Tök jó.
Vajon egy verzióval ezután ismét fos, majd megint jó lesz? -
félisten
-
félisten
-
félisten
Pár frissítéssel ezelőtt elcseszték a ctrl+tabot, hogy lehet helyrehozni?
Eddig egyszerűen váltott egy tabbal jobbra, és ha a végére ért, az elsőre ugrott.
Most valami random, betekintős okádalom van, gondolom, az aktuálisan nézett előtt utoljára látogatott oldal van prioritással, de így kb használhatatlan.
Nem akarom a nyomorult betekintőjüket, egyszerű, balról jobbra ctrl-tabozást okarok továbbra is ugyanezzel a billkombóval.Szerk.: tudom, hogy ott a ctrl-1 ctrl-2, de az nekem nem áll kézre.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
félisten
Egyik napról a másikra megszűnt a simított görgetésem.
Vagy nem is tudom... mikor page up-down-nal mozgok az oldalon, most csak ugrik a szakaszokon, amiken eddig szép smooth görgetést csinált. -
félisten
-
félisten
FullHD 60fps videó milyen kiegészítővel tölthető le HTML5 Youtube alól?
Régi a gépem, böngészőben már szaggat, de fullhd 60fps próbavideók böngészőn kívül vajsimák, és kéne a felbontás mégiscsak. -
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
Most a kezdőlapon azok az izék lentről átizélődtek balra, vissza lehet csinálni?
*izék=kedvencek,speed dial, stb gyorsgombok. -
félisten
-
félisten
Ghostery alternatívát keresek. Ahogy az Adblock helyett a uBlock, úgy helyette is kéne valami más.. nem tetszenek a frissítésekkel bekövetkező változások, nem igazán bízom benne, főleg, hogy már regisztrálással is győzköd...
-
félisten
-
félisten
Nagyon sokat látom ezt másodpercekre ott maradni a PH oldalain.
Nem tetszik a neve, blokkolnám. Már mindenféle formában hozzáadtam a ublockhoz, mégis mindig látszik.
Hogy lehet kiirtani? -
félisten
-
félisten
Milyen kiegészítőt ajánlotok az olvasó mód eléréséhez? Tehát valamit, ami összetett oldalak szövegtörzsét megjeleníti szépen olvasható formában?
Az extension kereső első pár találatát kipróbáltam, de egyik sem vált be, pl csak a szövegtörzs egy részét dolgozták fel.. -
félisten
29 tera írásnál vagyok egy 60 gigás Kingstonon, 3 éve megy kb, szinte 24/7 a laposban, semmi sem volt helyezgetve sehová, és minden szuper.
Mikor halnak ki ezek az SSD-kímélő gondolatok az emberekben? Olyan, mintha egykerezni akarnának a biciklijükkel, hogy lassabban kopjanak a gumik...[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz himpike #26818 üzenetére
A hardvert használni vesszük. Műtárgyat veszünk kímélni, egy SSD pedig nem műtárgy.
Egy 56%-os SSD amúgy ugyanannyira használható, mint egy 100-as. Ez nem olyan, mint egy HDD, hogy ajaj, rossz szektoraid vannak, fizikai hiba, ami majd továbbterjed, és vége az adataidnak..
Csak mutatja, hogy ok, öregszenek a cellák, tudj róla. 10% körül kezdj aggódni.
Néha rámérek az enyémre is, hogy tudja-e a gyári sebességét (most 81%-os, 30 tera írás, és 1100 óra üzem után), és tudja (még gyorsabb is apró fájloknál, mert az egyik fw gyorsított rajta), nem lassul meg semmi.
TRIM menjen, fw frissítéseket tedd fel, ha vannak, és hajtsd szét, erre találták ki... -
félisten
-
félisten
válasz FoxiestFox #26795 üzenetére
Tényleg nincs használható megoldás erre?
-
félisten
Hát srácok.. mekkora noob vagyok már.. mindig zavart, hogy az 1080p 60fps-t már nem bírja a lapos, de sokan már csak ilyen formátumban töltenek fel Yt-ra.. azt hittem, nem lehet letiltani.. most észrevettem, hogy még a rég telepített Turn Off the Lights kiegészítő is képes rá.
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
Az új frissítéssel bejött a menü a tabok mellé -.- Hogy lehet visszacsinálni?
-
félisten
De így bekapcsolja a sidebart, ami további horizontális helyet vesz el, és az Opera ikont továbbra is bent hagyja a tabok előtt. Ráadásul nálam kétszer is elveszi ezt a helyet, hisz mindig két ablakot használok egymás mellett, egyikben csak a Messenger megy.
És ez a verzió felülbírálja a Windows beállítását az ablakszegély szélességére vonatkozóan, amit én legvékonyabbra állítottam.. most az egész úgy néz ki, mint a hányás...Ez így minősíthetetlen... Illetve a speed dial csempéit is lekerekítették.. fúj..
Három elszart dolog egy verzióban.. az MS az új követendő példa, vagy wtf?[ Szerkesztve ]
-
félisten
Azt a funkciót nem használom, mert szükséges, hogy a Messenger használata közben a másik ablak tartalmának egészét lássam, ne kelljen nyitni-csukni a Messengert sidebarról.
Egyébként a külön sorba helyezett menü is hülyeség volt valóban, de az az én használati szokásaimmal csak egy pár pixel magas sort vett el a kijelzőből (16:10-es képarányon vagyok, tehát belefér), most viszont a taboktól tűnik el hely, mindkét nyitott ablaknál.
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
Arra van megoldás, hogy a zoom mértékét pontosan beállíthassam? 110 után egyből 125 jön, kb 115-120 körül férne ki a PH görgetés nélkül, nyitott Messengerrel.
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - Ryzenhez! Baromi olcsón!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest