Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Komplikato #17911 üzenetére
Kicsit alaposabban is megnézhetnéd mi van leírva, mert 12.11 RC2 még nincs. Linkelhetnéd hol is találkoztál vele
Ami oldalt linkeltem és hunfatal is linkelte #17910-ben: [link] hivatalos oldal, szóval az itt leírtak a mérvadók és nem az amit egyes helyeken leírogatnak
Mutatja mindig a legfrissebb felállást, ahol ha a letöltési linkre viszed a kurzort láthatod a böngésző megfelelő helyén, hogy milyen build számú verziót lehet leszedni (nálam pl. az Opera állapotsorában mutatja, de ugye be lehet kapcsolni lebegő buborékként is) Kattintani sem kell, csak kinyitni a szemed
A blog hozzászóláscímében pedig szokták jelölni, hogy ez béta vagy rc stb.. és ezekből melyik verzió (pl.. béta 2, RC3, stb...)
A lényeg, hogy innen le tudod szedni az előző buildeket is bár nincs olyan szépen összerakva egy csoportba, mint azon az oldalon, amit linkeltél
-
Komplikato
veterán
válasz
Komplikato #17909 üzenetére
Ja, hogy az nem next, hanem én néztem be és 12.11 beta RC2 a neve és tényleg ugyan az, de már nem NEXT. Azt hiszem itt feladom, hogy követni próbáljam.
-
fatal`
titán
válasz
Komplikato #17909 üzenetére
Ez a link meg mindig a legutolsó nextre visz: [link]
Az RC2 pedig biztosan nem volt 1653, mert 1652 az RC4 (final).
-
fatal`
titán
válasz
Komplikato #17904 üzenetére
Először is már kint van a végleges 12.10. Másodszor van már 12.11 next
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Komplikato #17866 üzenetére
A Google AdSense megjelenítése független kell, hogy legyen ettől a problémától, mármint abban az értelemben, hogy működnek-e egyáltalán a funkciók az oldalon. Elvileg a hírek tudtommal JavaScripttel töltődnek be, a Google API-ján keresztül (asszem alapból nem iframe-es megoldást kínálnak, hanem rendes API van). Szóval legfeljebb kliensoldalon jelenthet terhelést - habár már az is elegendő lehet. Nem tudom, nekem ez az összefüggés egy kicsit keszekuszának tűnik, hogy azért ne működne Operában jól egy Google AdSense-es szarokkal telehányt oldal, mert nincs Chrome-nak maszkolva.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Komplikato #17864 üzenetére
Azt amúgy nem értettem, hogy a blog.hu-nak mi köze lenne a Google-höz?
"csomó Google szolgáltatás és vele kapcsolatos oldalak (Blog.hu pl.!)" -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Komplikato #17862 üzenetére
Ezzel az extensionnel lehet Chrome-ra maszkolni az Operát, nem próbáltam:
AntiBrowsnifferHát nem tudom, a Google degenerált módon tényleg sokszor kifejezetten blacklistre rakja az Operát, és ezért sok szolgáltatás nem megy, de hogy a Chrome-ra maszkolástól gyorsabb lenne, azt valahogy nehéz elképzelni. De a Google-től mostanság még ez is kitelik.
(Annyira nyomatják, hogy válts egy "gyorsabb, stabilabb" böngészőre, ami nyilván a Chrome.)
"Ma frissítettem a 11.50-es x64 böngészőt, mert rájöttem semmi köze a verziószámnak a buildhoz."
Hogy mi?"Mivel nekem nem ment normálisan a 11.3/11.4 flash player, ezért 11.5.500 béta van fent, érdekes módon azóta megszűnt egy csomó problémám."
Például mik?"De okozhat ez nekem gondot így?"
Ameddig nem okoz problémát, addig nem okoz.
Nyilván minden verziónak vannak bugjai.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Update 05.23 Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest