Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amazon Fire TV stick/box
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gigantikus igényt adott le a H20 gyorsítóra több kínai cég
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Socket AM4
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Ez elég triviálisnak tűnő alap megoldás és ilyen kérdéseket olvasva azért el szoktam gondolkodni, hogy csak én szoktam pakolászni a könyvjelzőket egyik mappából másikba, ami miatt ilyen alap kérdések fel sem merülnek nálam
Eszembe is jutott egy lassan 20 éves történet, mikor egy szomszéd srácnak telepítettem a gépét vírusfertőzést követően, majd miután elvitte fél óra múlva ismét itt volt, mert megpróbálta átparticionálni a winyót és sikeresen letörölt egy adatokat tartalmazó particiót, amire a VolkovCommander is volt rakva és a backup winyóról nem tudta visszamásolni az adatokat. Akkor kérdeztem rá, hogy a copy paranccsal mi újság? az sem megy? Hát nézett is rám, azt hitte káromkodom.....No mindegy, csak meglepő, hogy a könyvjelző pakolgatás sem megy még saját kútfőből sok esetben, de hát ez van....főnökömnek is naponta többször kell elmondanom a ctrl+c, ctrl+v rejtelmeit, pedig az MS billentyűzetén ez még rá is van írva a C és V billentyűkre
inkább megyek iszom valami feszültségoldót, nehogy ezzel álmodjak véletlenül
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár!! Lenovo E31-80 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" I HDMI I Cam I Win10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest