- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Steam Deck
- Hobby elektronika
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Hővezető paszták
- Miért fontos a regisztráció előtt elolvasni a feltételeket
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
iff
senior tag
válasz
predi32 #9696 üzenetére
(#9695) nemurea
Persze megvolt már minden.
Kivettem az ssd-t és win alatt megnéztem, hogy mekkora a tárhely, és csurig volt írva. Az egyik nagyobb fájl a daemon.log volt, az eleve 5GB. Csak azt nem értem, hogy mitől nőtt meg ennyire, mert olyan sok bejegyzést nem találok benne. A samba most már működik, viszont továbbra sem lehet belépni. Találtam róla 2016-2017-es bejegyzéseket, hogy másnál is volt már ilyen, de megoldást nem találtam eddig. Ha más nincs, újra húzom. Előtte megpróbálok utánajári,hogy mi okozza, de ha nem megy, akkor újrahúzás. -
Asztee
aktív tag
válasz
predi32 #8406 üzenetére
Na végül sikerült elindítani ,de nem az újraindítás és nem is a bridge mode volt a megoldást , hanem az OPENVPN_CONFIG bejegyzéshez beírtam egy olyan szerver address-t ,ami biztos megtalálható volt a docker által telepítettek között (konkrétan nálam : uk197.nordvpn.com.udp), mert alapból - a napló alapján úgy gondolom, hogy - olyanhoz akart csatlakozni amihez nem volt .ovpn file a tarsolyában
. Ezért ssh-n MC-rel indítottam egy keresést "*.ovpn"-re és azok közül választottam egyet a szolgáltatómnak megfelelőek közül.
De !!!Kiderült , hogy "én nem ilyen lovat akartam !". Ugyanis ez a módszer is - ugyanúgy , mintha külön feltelepítettem volna az OpenVPN-t - az egész vasat VPN mögé bújtatja,de nálam az lenne a cél , hogy csak a torrent menjen VPN-en. Szóval még mindig keresem a megoldást arra , hogy ezt hogy lehetne megvalósítani.
Köszönöm. -
Asztee
aktív tag
válasz
predi32 #8402 üzenetére
Nekem még mindig nem megy.
Még a WebGUI sem jön be és még mindig ez van a naplóban :
Using OpenVPN provider: NORDVPN
Setting best server uk745.nordvpn.com.udp
Supplied config uk745.nordvpn.com.udp.ovpn could not be found.
Using default OpenVPN gateway for provider nordvpn
Setting OPENVPN credentials...
adding route to local network 192.168.2.99 via 172.17.0.1 dev eth0
Options error: In [CMD-LINE]:1: Error opening configuration file: /etc/openvpn/nordvpn/default.ovpn
Use --help for more information.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Figyelem!
Megjelent a Debian 10-re épülő OMV 5 stabil kiadása.
Új telepítésre ez a verzió ajánlott.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged