- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
válasz
AiRLAC #18721 üzenetére
Hi, igen köszi az infót, én sem találtok, eza bajom.
Asztali gépem amit eladok munkatársamnak Win10-el szerelt, USB és wifin is tökéletesen tudom telepíteni.
A mostani HP laptop ami az új gépem lesz, mindenképp naprakész akartam lenni, ezért kértem Win11Pro-val.
Elsőre a felület fura, de már hozzászoktam, minden működik ami nekem netezésre kell, csak a nyomtató felett siklottam el.
Docker-ben feltettem a cups konténert, megkeresem, hogy oda be tudom e varázsolni, és ha igen hogy tudok nyomtatni vele, mert még sosem csináltam ilyesmit.Win11 bekeresi a nyomtatót, wifin meg is találja, csak épp írja nincs hozzá driver.
Napokban este hazaérve 1-1x próbálkoztam "HP MX340-es" driver keresésével, de hát nem talált ilyesmit.
Most már hogy megvilágosodtam, hogy HP helyett inkább Canon-ra keressek, kipróbáom hátha valami mégis lesz. (Hivatalos oldalon ugye nincs driver ez 100%)
Új hozzászólás Aktív témák
Figyelem!
Megjelent a Debian 10-re épülő OMV 5 stabil kiadása.
Új telepítésre ez a verzió ajánlott.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Magyar az űrben
- Azonnali mobilos kérdések órája
- HTPC (házimozi PC) topik
- Gumi és felni topik
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged