Új hozzászólás Aktív témák
-
mlacimk
csendes tag
Először is kösz a választ!
Azóta már én is eljutottam a glReadPixels-es módszerig, de sajnos ezzel is van egy kis gondom. Méghozzá az, hogy nem minden alkalommal olvassa ki jól a mélységet, vagyis kb. minden 4-5. alkalommal csupa 0-t ad vissza ugyanarra a pozícióra...
A glTranslate-ben pedig azért 0-t adok z-nek, mert a z=0 síkon mozgatok.
Majd próbálkozom, de ha lenne valami ötleted, azt is szívesen fogadom
Üdv:
Laci -
shev7
veterán
mikor legutobb openglben programoztam nagyon kicsit, akkor arra emlekszem, hogy amikor kijeloltem hogy az opengl mekkora teruleten garazdalkodhat, akkor effektive csak egy teglalapot kaptam. Tehat defaultbol nincs fejlece az ablaknak. Szoval ha telleg max meretu ablakot hozol letre, akkor jo lesz szerintem. BAr tenyleg regen volt
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- CPU léghűtés kibeszélő
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Horgász topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest