- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: Újabb CoffeeTime projekt készül. Asus Q170M-C és QTJ2 (i7 10750H ES)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv! Totál leszívatott a cucc. 2 órában tanultam tanárral, megengedte, hogy felvegyem az egészet, ő AnyDesk-kel osztotta meg, a saját gépét, néha nekem is bele kellett nyúlnom. Kb. 1 óra 15 perc után kifagyott, persze nem jelzett, csak amikor teljesen véletlenül átkattintottam az OBS-be. Ekkor új rögzítést indítottam és elvileg vette is. Ezután úgy befagyott, hogy nem tudtam megállítani a felvételt és csak feladatkezelőből tudtam bezárni. Persze a maradék idő elveszett. Ilyen erőforrásos hibaüzenetet korábban is írt, de nem okozott ilyen jellegű problémát.
Tudnátok valami beállítási javaslatot tenni? Vegyem le 720p-re és 30fps-re vagy??? Nagyon ráfáztam most és akkor finoman fogalmaztam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Antivírus szoftverek, VPN
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Silver-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4440, 100% Akksi
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest