Hirdetés
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nTom
aktív tag
Hogy tudnám levenni a vezetőülés háttámlájáról a műanyag borítást? azt hittem alul 2 csavar lesz, de az valami fém patentnak tűnik. (zafira A)
-
nTom
aktív tag
Zafira A-ba utólag tehető gyári kartámasz? Ha igen, hova kell rögzíteni?
-
nTom
aktív tag
Milyen olajat ajánlatok benzines zafira A-ba? Félszintetikus? Szintetikus? 5w-30 , 10w-40?
-
nTom
aktív tag
tanácsot kérnék Z18XE motorhoz.
Folyamatos hibakód a tárolóban : p0170 (ha jól olvasom a papírra karmolt írást) - szegény keverék -check engine lámpa nem világít.
a szervízben azt mondták ezt több minden okozhatja, lambda szonda, kokszos szelep, stb (átvizsgálásra vittem)
Jövő héten vinni akarom javításra, de csak 4 órát tudom otthagyni.Mik lehetnek a hibák, mit nézessek meg?
-
nTom
aktív tag
sziasztok
öreg F astrámat lecserélném. Amiket nézek, G, H Astra kombi, esetleg Zafira 2000-2010évjárat. Benzines 1.6 - 1.8as , a 100-105 vagy 125 LE motorral. Mennyire megbízhatóak ezek az autók? Van olyan motorkód amit inkább kerüljek?
-
nTom
aktív tag
Üdv
A 2004 körüli benzines motorokból az 1.4 es a megbízhatóbb vagy az 1.6 twinport is az? A twinport a láncos?
Vagy motorkód alapján van jobb rosszabb tipus? -
nTom
aktív tag
Sziasztok
A nagyon öreg F astrámat cserélném kevésbé korosra. A 125 LE 1.8-as benzinmotor megbízható? Zafirán gondolkodom mert abba minden befér, vagy G astrán.
-
nTom
aktív tag
Sziasztok
Öreg F astrámat lecserélném kevésbé koros zafirára. Az 1,8-as 120/140LE motornak vannak nyűgjei?
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- Jura Ena 8 automata kávéfőző
- Nagyon szép, fehér Jura Impressa J5 automata kávéfőző profi cappuccino fejjel
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest