Hirdetés
- Mini-ITX
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoaryFox
őstag
válasz
lsebestyen
üzenetére
Na grat, nekem nem volt ferde, nekem csak a jobb oldali borítást kellett leszednem és egy jó fél óra alatt (igaz, egy kis bűvészkedéssel), de megcsináltam.
To All: Ma mentem olasszal, néztem németet, és jöttem némettel, szóval mától hivatalosan is B Vectra tulajdonos vagyok
Egyeskét sikerült elhozni, lealkudtam belőle 65 papírt, szóval 540-ért hoztam el. Lesz vele 1-2 meló (vezérlés csere pont esedékes, bal fényszóró matt, hátsó kipufogódobon egy jó öklömnyi lyuk, úgyhogy most igen sportos hangja van
, stbstb.), de nagyon tetszik, kb. olyan mintha egy full extrás Astrába ültem volna át, minden ott van, ahol megszoktam. Mondjuk elsőre fura volt az Astrához képest lényegesen kisebb kuplungpedál-út, valamint a bowdenes helyett az elektromos gázpedál, de hazaértem, legyűrtem gyorsan a bürokráciát is, úgyhogy egyenlőre ennyi 
(Ugyanitt F Astra eladó
)Szerk.: Hú, még 1 kérdés: áttettem az Astrából a Pioneer fejegységet (MVH170-UI) és valamiért nem akar bentmaradni a DIN helyen a keret. Mit tudnék vele kezdeni? Így olyan érzésem van, hogy ha az egyik gombot megnyomom a jobb oldalon, hogy mindjárt kiesik a helyéről.

Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- Mio Star 8750B Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Egyeskét sikerült elhozni, lealkudtam belőle 65 papírt, szóval 540-ért hoztam el. Lesz vele 1-2 meló (vezérlés csere pont esedékes, bal fényszóró matt, hátsó kipufogódobon egy jó öklömnyi lyuk, úgyhogy most igen sportos hangja van
, stbstb.), de nagyon tetszik, kb. olyan mintha egy full extrás Astrába ültem volna át, minden ott van, ahol megszoktam. Mondjuk elsőre fura volt az Astrához képest lényegesen kisebb kuplungpedál-út, valamint a bowdenes helyett az elektromos gázpedál, de hazaértem, legyűrtem gyorsan a bürokráciát is, úgyhogy egyenlőre ennyi 
)