- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Léghűtés topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Steam Deck
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
JanR
addikt
válasz
ncc1701 #103937 üzenetére
Kettős érzésem van amúgy a szervizzel, bár érthető a hozzáállásuk, profit orientáltak.
Bármi "extrát" kértem eddig a kötelező szervizen felül, azt mindig megcsinálták szó nélkül.
A garanciális ügyintézéssel viszont van bajom és hallottam olyan sztorit is, hogy..Mesélte a szervizes, hogy egy öreg úr, vásárolt egy új opelt. 9 km volt az autóban. A szerviz szerint hazament vele úgy, hogy kicsit nyomta a kuplungot. Másnap ugye vitta vissza az autót, hogy valami nem jó a váltóval. Természetesen azonnal ráfogták a bácsira, hogy nem engedte ki a kuplungot és ki is fizettették vele az új kuplungtárcsát. Egy szalonautónak a második napján.. agyrém. Nekem is azt mondta, hogy kuplung tárcsa, az fizetős. Mondtam is neki, hogy próbálják meg rámtolni
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Hunt: Showdown
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Trollok komolyan
- Garmin topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged