Hirdetés
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
-
PROHARDVER!
OP3N DOTT
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyuszi123456
aktív tag
válasz
Hegyirabló #6399 üzenetére
menüből lehet.
-
nyuszi123456
aktív tag
Esetleg nincs valakinek eladó Op3nDott? Privben köszönöm.
-
nyuszi123456
aktív tag
tegnap néztem. Vennék is, de se opendott, se x5 nem volt az Aréna tescoban.
Van valakinek eladó? Privben várom.
-
nyuszi123456
aktív tag
válasz
debianos #5547 üzenetére
Az Android nagy előnye a kétkártyás működés. Ezen a ponton kenterbe veri az iPhonet. Már egy éve és egy hónapja nyilvánosságra hozta a google a Lollipop forráskódját. Sajnálom, hogy egy év sem volt elég a CM csapatnak összehozni egy stabil modellt. Ez a baj általánosságban véve a Linuxos fejlesztésekkel: ingyenes, akár a rühes macska.
Ha mégis akad egy zseni, mint például a Puppy Linux fejlesztője, nem vonják be, és nem becsülik meg egy Linuxos csapatban. Mert ott akkorra ászok vannak, hogy nem jutunk ötről a hatra.
Külön az Open Dott mellett szól, hogy többet áldozni felesleges Linux alapú gépre.
-
nyuszi123456
aktív tag
válasz
debianos #5515 üzenetére
Én extrémfelhasználó vagyok, és elégedett az Op3n Dottal. A Lenovotól a rossz kijelző tartana vissza.
Az Op3nDott előnye a szép képernyő, jó kialakítás, stabil működés. Amit hiányolok, az LTE és a quad HD, esetleg külső képernyőre vetítés lehetősége (MHL vagy HDMI), (és a tipikus androidos ritkaságok:hangosabb mikrofon, kikapcsoltan működő ébresztőóra, füles nélkül fogható rádió). Amit ezekért fizetnem kellene, arra abszolút nem vagyok hajlandó, amikor ilyen áron ilyen jó készülék létezik, mint az Op3n. Elképesztően gyűröm. -
nyuszi123456
aktív tag
Köszönöm a leírásokat! Ha unrootolom, elfogadja a szervíz?
-
nyuszi123456
aktív tag
Szeretnék rootolni, majd unrootolni egy ilyen telefont.
El tudná mondani valaki egyszerűen? -
nyuszi123456
aktív tag
Sokan írjátok, hogy nem jelzi jól az akkumulátor töltöttségi szintjét. Az enyém jól jelzi. Nagyon pontosan.
Ez a modell akár 1750mAh áramot is képes felvenni, ezért 2,5A töltővel töltöm. Így egyrészt gyors, másrészt pontos. Nem nagyon szereti a cingár 1A töltőket. Olyankor tévedhet is.
Jól bírja az akku, de fontos hűlnie az akkunak és a procinak is, ha komoly használatnak vetjük alá. Így megtöbbszörözhető az élettartama is. Az irodában, munkahelyern, otthon vegyük ki a táskából, helyezzük hideg, pormentes felületre. Menet közben minél kevesebb időt töltsön a testünk melegében. Inkább kabátzseb, zakózseb, retikül jól szellőző zsebe legyen az otthona.
-
nyuszi123456
aktív tag
Nálunk két hete sem volt a 2gb dogee, sőt sohasem vokt.
Milyen tévéért érdemes ennyire tülekedni?
-
nyuszi123456
aktív tag
Volt alkalmam kipróbálni egy alig drágább készüléket erősebb hardverrel. LTE, 2gb ram, hd, 8mp fényképező. A fényképező nagyon gyatra volt! Az Op3n magasan felette teljesít. Még gyors záridős képeket is tud, és nagyon éles. Elégedettek lehetünk vele.
-
nyuszi123456
aktív tag
Pótakku és képernyővédő vásárolható?
-
nyuszi123456
aktív tag
Idézet: "de miután pár programot visszatettem rá, újból ezt játszotta" ...
Ez a kategóriájában egy kiváló készülék. Nem csinál ilyeneket.
Az egyik app lesz a hunyó. Megadnád az appjaid teljes listáját?
(Tasker és robot élből nem való telefonra, sajnos, én a Onemarket irmagját is kiirtottam)
Ra3: közreadnál egy app listát? Mivel rootoltatok?
-
nyuszi123456
aktív tag
válasz
tpeter77 #4949 üzenetére
Hogy-hogy többen is ezt néztétek ki? Az Auchan saját márkás olcsó agybadugósa meglepett, milyen szép hangokat produkál. Felvevőgombja nem volt kompatibilis, csak hívástartást tudott. Hangerőgombja sajnos nem volt. A filmeket éveztem vele a legjobban, a dimenzionális hangzást. Másikat max felvevő gombért és hangerő gombért vennék.
De nálam fogyócikk, lelóg, szétvágja a bringa. Ezért bluetooth sztereóra váltóztam. Szelet nem szereti. -
nyuszi123456
aktív tag
Profi csapat gyűlik össze. A gyári Rom-ot miért cserélitek? Lollipop CM érdekelne, de nem hibázhat a telefonnal, dual simmel, bluetooththal. Azt nem bírnám ki, napi használatban van mind.
A fényképezővel kimondottan elégedett vagyok. A sportbeállítás nagyon rövid záridővel készít éles képeket. A képek nem hajlanak, szépek, színesek. A szövegszkennelés remek. Beltérben állítani kell.
A TELJESEN offline navigációt lehetővé tévő maps.me most javult google playen. Szeretem és ajánlom. Az asp nem beszél, hanem grafikusan navigál. A térképe kiváló.
-
nyuszi123456
aktív tag
Eltekintve a sietősen kiadott frissítéstől milyen a MIUI? Miben más, mitől jobb?
rokafiu, ha halkan hallanak, a normál módban Mic beállítás, mi lenne, ha mindegyikre 255-öt beállítanál? Így a hangszóró hangerejétől függetlenül jól kellene hallaniuk.
-
nyuszi123456
aktív tag
válasz
tpeter77 #4833 üzenetére
1. Mx playerrel jól lehet szabályozni a hangerőt. A halk alig hallható, a maximum pedig kétszer olyan hangos, mint más lejátszókkal.
2. Service menü kódját írta már valaki. Ott lehet hangosítani a telefonbeszélgetéseken, és állítani a paramétereken.pakardo, vettél is? Mesélj!
-
nyuszi123456
aktív tag
Mostmár én is boldog tulajdonosa vagyok a kis készüléknek. Tetszik a design, és az anyaghasználat.
Megpróbáltam USB kapcsolattal csatlakoztatni laptophoz.
Nem sikerült Linux alatt, csak kameramódban mutat kizárólag képfileokat.
Média módban semmi nem történik, cd módban drivereket mutat.Windows alatt ugyanez történt:
csak kameramódban mutat kizárólag képfileokat.
Média módban semmi nem történik, cd módban drivereket mutat, melyek bár azt ígérik, hogy az usb drive driverei, mégsem telepíthető velük az usb drive mód. A drivereket a laptopra másolva sem.Automatikusan próbálja telepíteni, és MTP deviceként ismeri fel, de nem telepíti hosszú ideig, és folyton újrakezdi. Talán éjjel rajtahagyom, hátha végez.
Ami korábbi készülékemhez képest furcsa:
MEG SEM JELENIK AZ .USB TÁRHELY. MÓD usb csatlakozásnál, csak médialejátszó, kamera, csak töltés és cd-rom.
Ahogy itt olvasom, más sem tudta USB-n csatlakoztatni, hogy szabadon fájlokat másolhasson SD kártyára.
Sikerült esetleg valakinek?
Hálás lennék a segítségért.
-
nyuszi123456
aktív tag
Most lesz egy ugyanolyan árú mobil, de még mindig nem tud annyit, mint a Dott.
A másiknál 0,3 előlapi kamera és ugyanebben a méretben 800x480-as kijelző van. -
nyuszi123456
aktív tag
Van ezen a masinán OTG?
-
nyuszi123456
aktív tag
válasz
Wallenberg #3999 üzenetére
Ahol jártam január óta, nem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motoros topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Opel topik
- Házimozi haladó szinten
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest