Hirdetés
- Négy P-maggal jön a Panther Lake generáció
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bronzos ATX 3.1 tápok a be quiet! névjegyével
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
OP3N DOTT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hegyirabló
veterán
válasz
nyuszi123456 #6401 üzenetére
Na jó, de ha be sem kapcsol!?
-
todyor
tag
válasz
nyuszi123456 #6113 üzenetére
Jófogás: [link]
Keresés: "opendott", "op3ndott", "open dott", "op3n dott"
Többet is találsz... -
mong08
tag
válasz
nyuszi123456 #5549 üzenetére
Sajnálatos módon kritizálsz egy csapatot, aki INGYEN, fejleszt valamit, amit TE INGYEN szeretnél használni. Fel vagy háborodva, ha nem működik tökéletesen. Én várnék a TE általad fejlesztett androidra egy kicsit... legyen az CM vagy bármi.
-
debianos
aktív tag
válasz
Hát eléggé tévúton jársz... A Cyanogenmod csapata már szeptemberben kiadta a CM12-t, azóta már van CM 13 is. A HighScreen Zera S rev. S-re pedig nem ők csinálják, ugyanolyan felhasználók, mint te, vagy én portolják, hiszen nekik is ilyen telefonjuk van. Tehát nem hivatalos(unofficial). Felháborodásra sok ok nincs, mert örüljünk, hogy vannak erre a telóra romok(lesz CM 13 is). Olyan nagy márkák alatt futó készülékek(pl. Ace4), mint a Samsung pedig sok esetben nincs. Nem rossz ez. Lehet csak én néztem el valamit, vagy az általam felrakot gapps köhögtette meg. Most visszaraktam a MIUI-t, de már most zavar, érezni a gyorsaságbeli különbséget, ráadásul neki is sok hibája van sajnos.
Az iPhone nem tudom hogy keveredett a mondandódba, az egy hardver, az android meg egy operációs rendszer. Másrészt az iPhone 150 ezer, a Dott meg 20. A Dottra van CM, az iPhone-ra nincs.
Egyébként az iOS támogatja a DualSimet, csak az Apple nem rakta eddig még bele készülékeikbe. Tehát nem a rendszer hibája az sem, ha a másik oldalt nézzük.
Az asztali linuxozás az más tészta, ott az a legjobb, ha magadnak ,testreszabva építesz fel egy rendszer. (Mondom ezt úgy, hogy LM12KDE-t használok/lustaság miatt legfőbbként/).
Ui.: Lehet, hogy egy rühes macska a linux, de megjavíthatod, ha akarod raksz rá kilenc lábat, meg nyolc szemet, átfestheted zöldre és ugyanúgy élni fog vígan,INGYEN. A Windows meg egy drága Perzsa, aminek rohad a bele, de még simogatni sem simogathatod, csak nézheted távolról.
-
vigyori78
őstag
válasz
Azért valamit félre értelmezel.
A CM csapatnak már régen van stabil verziója elég sok telefonra, nézd meg az oldalukat.( Sőt voltak olyan telefonok amik ezzel jelentek meg a boltokban. )
Az, hogy az Open Dott-ra nem stabil az nem az ő hibájuk az orosz kollégák portolják a mi telónkra, azaz nem is a mienkére (Open Dott-ra nincs) -
debianos
aktív tag
válasz
nyuszi123456 #5533 üzenetére
? Ha arra gondolsz, hogy Lollipop alapú-e, akkor igen. Android L 5.1.1-re épül. Lesz CM13 is, az meg 6.0-ra fog épülni.
Egyébként lehet, hogy tényleg stabil verzió és a tegnapi volt az utolsó frissítés és most már a 13-ason dolgoznak majd.
-
lalszi
aktív tag
válasz
nyuszi123456 #5468 üzenetére
Ha nem töröltél rendszeralkalmazást, akkor nem hinném hogy észre veszik. De a legbiztosabb, ha csinálsz egy mentést a gyári romról mielőtt nekifogsz. Ezt egyébként is ajánlott mindíg megcsinálni.
-
lalszi
aktív tag
válasz
nyuszi123456 #5465 üzenetére
Én ezzel csináltam: https://www.kingoapp.com/
Feltelepítettem pc-re, elindítottam, telefont usb-vel rádugtam a pc-re és megcsinálta a rootolást.
Arra kell vigyázni, hogy a pipát ki kell venni a programban a más programok telepítése sornál amikor kérdezi, ha nem akarsz más kingoapp programokat feltelepíteni.
Unrootolást is meg lehet vele csinálni, kipróbáltam.
Van kingoroot.apk is, azt telefonra kell rakni és az is tudja rootni pc nélkül, de azzal nem sikerült unrootolnom. -
agy73p
senior tag
válasz
nyuszi123456 #5465 üzenetére
Összefoglalóban linkekkel együtt bent van:
Root
1. Telefonon letöltöd a Mobiluncletools-t.
2. A programban Engineer Mode menübe lépsz, majd az Engineer Mode (MTK) almenübe.
Ellapozol a Log and Debugging fülre, ott a User2Root menüben Root gomb.
3. Beállítások menü fejlesztői lehetőségek almenüjében, az USB hibakeresést bekapcsolod (Ha nincs ilyen menü, akkor a Beállítások/A telefonról menüben párszor megnyomod a Build számot).
4. Leszeded gépre az iRoot a programot, majd felrakod (Böngészők, vírusírtók veszélyesnek írhatják, de engedélyezd).
5. Csatlakoztasd a telefont a számítógéphez, megnézed, hogy minden driver fel van-e telepítve, amennyiben igen, akkor a programban Connect device (ha nem kezdődne meg a folyamat magától).
Ha nincs fent minden driver, USB módnál válaszd ki a beépített CD-t és telepítsd onnan.
Amikor végzett, a legvégén újraindíttatod vele a telefont és root jogod lesz.
6. Esetleg raksz fel egy SuperSU-t, ha nem kínai karaktereket akarsz olvasni. -
üszök
őstag
válasz
nyuszi123456 #5460 üzenetére
Várjuk ki a végét,mi lesz ezzel.
-
vipviform
senior tag
válasz
nyuszi123456 #5449 üzenetére
Ezt kinek szántad?
-
Tusky
csendes tag
válasz
nyuszi123456 #4979 üzenetére
Szia! Írtam neked egy privit.
-
tpeter77
addikt
válasz
nyuszi123456 #4950 üzenetére
mert a Xiaomi Piston amikor bejött, linkelgették, hogy milyen jó.
aztán a Piston2 kicsit felemás lett, de a Piston3 tekinthető Piston 1 utódjának, minden téren jobb ahogy olvastam.
viszont az árát nem tudom mennyi, a sima Piston1 volt 8ezer körül,a Piston2 egy 10-es volt.
Piston3 ha tartja a Piston2 árát, az már jó pont. -
tpeter77
addikt
válasz
nyuszi123456 #4930 üzenetére
szia
MAPS.ME
My.com B.V. által írt szoftverről van szó? mert akkor kipróbálom...vigyori78
ok, ennek ennyire nem jártam utána, de nemrég kerestem szervízt, ahol hajlandóak megjavítani a munkatársam Doogee Titans 2 telefonját, mert betört a plexije.
Csak 1 ember vállalta el, pedig vagy 10-et megkérdeztem. Egyikük azt írta nekem, hogy nagyon silány a Doogee alkatrészeinek a minősége és ő nem ajánlana senkinek, csak drágán adják a termékeiket.
Aztán ha lesz rendes jó szervízháttere az általad említett Doogee telefonnak akkor talán lehet ellenfél. Addig nemhiszem.
Legalábbis én igy állok hozzá.
No persze, ha több pénzért vennék telefont, akkor LG párti lennék, Samu ugyanazt csomagolja szinte más köntösbe, a Sony is túl van butítva a sok szoftverrel, talán még az Alcatel lehet alternatíva.
Lumia meg kiesik mert úúúútáálom amenüjétcsempéjét -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Azért cseréljük le, mert többségünknél tele van hibával. Rossz aksi kijelzés, be nem kapcsoló kijelző háttérvilágítás, stb. Mivel az Miui rom felrakása mindezt megoldja, így egyértelműen a romban vannak a hibák, nem az eszközben.
-
troller
senior tag
válasz
Szerintem teljesen jó a gyári rom kiegészítve az Xposed Frameworks+GravityBox kombóval.
Motorola Defym volt előtte, azt szénné romoltam anno. -
tpeter77
addikt
válasz
nyuszi123456 #4835 üzenetére
kaptam segitséget.
Media beállitás van hatással a videók, mp3-ak hangjára, ezt 15 lépcsőben lehet állitani, a többit 7-ben.link:
http://mobilarena.hu/tema/android_dual_sim_ket_sim_okostelefonok_topikja/hsz_18311-18311.html -
tpeter77
addikt
válasz
nyuszi123456 #4835 üzenetére
de online stream akkor is hangos
-
jjohn
aktív tag
válasz
nyuszi123456 #4799 üzenetére
Szia.
Nekem működik feldugom és látja a win fájlkezelője már az első alkalommal is. Van plugin a totalcommanderhez az is műkszik.
És MTP driverként megy. -
debianos
aktív tag
válasz
nyuszi123456 #4799 üzenetére
Nekem Windows 7 Ultimate 64 Bit és Linux Mint 17.2 KDE 64 Bit alatt is csont nélkül megy.
-
troller
senior tag
válasz
nyuszi123456 #4789 üzenetére
Nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Négy P-maggal jön a Panther Lake generáció
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- TP-LINK routerek
- Google Pixel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest