Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• debianos

aktív tag

Sziasztok! Élek, virulok, csak sok a dolgom. :) Rengeteg privát üzenetet kapok, de sajnos most lehetetlen mindre válaszolni.

Azért szinten tartom magam. CM12-t használtam, a V4.5-öt, aztán picit kipróbáltam megint a MIUI-t. Nagy hiba volt. Nem voltam itthon egy hónapig, azalatt azzal szenvedtem végig. Szar az egész, hogy finoman szóljak. Teljesen rossz irányt vettek. Amit régen imádtam benne, az az ellenkezőjére fordult. És most ezt nem is lehet arra fogni, hogy egy tákolt fork van ezen a "hulladék" telefonon. Ugyanis a Xiaomikon is egyre rosszabb, sokan panaszkodnak. Nálam értesítések nem jöttek meg, pl. messenger csak akkor jelzett, ha meg volt nyitva. Ha esetleg gépen beszéltem, akkor utána telefonon megkavarodott az egész. Az appok fagyogattak, a ram elfogyott, aksi kijelzés is megkavarodott. Hagyjuk is.

Néztem a 6-osokat is, de egyelőre nem tanácsolom senkinek a felrakását.

Amit most javasolni tudok az a Mokee OS. ez egy 5.1.1 CM12 alapú cucc, a Lenovo A536-os modeljéről portolták. Teszi a dolgát rendesen, egy picit belenyúlt CM, optimalizálva van egy-két plusz fjúcsörrel. Az új CM-kamerát is megkapta ami egész jó, bár még nem tökéletes. Sok hasznos funkciója van. Mindenesetre nálam egyelőre kiváltotta az általam eddig használt SnapCamerát. Aztán meglátjuk. Dobok egy linket is: ÍME
    :R :R

Új hozzászólás Aktív témák