-
PROHARDVER!
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
Amúgy nem tudom észrevetted-e, de a megoldásoddal sajnos kimerítjük a "vak vezet világtalant" fogalmát...
Megmutatnom miért!
mount /external_sd
Essünk túl rajta, hogy ez éppen csinál-e valamit. Már csak azért is mert a mount parancsnak kötelező prefixumai szoktak lenni, de ha az még nem lenne elég, az SD kártya mindig olvasható...
dd if=/external_sd/mmcblk0boot0.img of=/dev/block/mmcblk0boot0
Utána miért nem:
dd if=/external_sd/mmcblk0boot0.img of=/dev/block/mmcblk0boot1
Mikor a két fájl azonos? Hmm? Minek van két fájl? Miért nem nevezzük a nevén ifwl.bin-nek és:
dd if=/external_sd/ifwl.bin of=/dev/block/mmcblk0boot0 && dd if=/external_sd/ifwl.bin of=/dev/block/mmcblk0boot1
Hol maradt a reboot? Hol az exit? Megette a cica őket? Múltkor sem azt mondtam, hogy ne legyenek észrevételeid, vagy javaslataid, de az hogy te és én értjük mi miért van, az nem könnyíti meg a felhasználók dolgát, bármit is írunk oda! Aki pedig eddig nem értette, az ezután is kérdezni fog...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Pro 12.9 M1 (5th gen Wifi+Cellular) 128GB
- IPAD Air 4. ( 2020) 256GB Wifi+Cellular, nagyon jó akkuval, garanciával, Üzletből
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (238)
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- Eladó arany színű Apple iphone 7 128GB / 12 hó jótállással
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest