- Analóg fényképezés
- Milyen alaplapot vegyek?
- A GB10 Superchip az NVIDIA és a MediaTek közös rendszerchipje
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen nyomtatót vegyek?
-
PROHARDVER!
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
NePee
csendes tag
-
válasz
Keeperv85 #2787 üzenetére
Én szinte mindig telefonról vagyok itt, és nehéz végigolvasni a szöveget, ellenőrizni, melyik link mögött mi van, belenézni a 7z fájlokba (mert telefonról ezeket megnyitni se nagyon tudom) és kimerítő válaszokat írni főleg két gyerek mellett. De most rászántam magam. Ha átküldenéd nekem az egész összefoglaló szöveg forráskódját (formázások, linkek stb) akkor átírnám pár helyen!
Script csomag letöltése
Ebben már benne a CWM recovery launcher, amiről tegnap írtam, és beleírtad a CWM telepítése fejezetbe. A kettőt egymás mellé kéne hozni, mert úgy van értelme.Második módszer, CWM (CWM indítása: lásd a recovery magyarázata mellett!)
Ez nem második módszer, hanem maga a harmadik.Csak root:
1. Töltsd le a myKIT_BATCHv1.1.x.7z-et és csomagold ki!
2. Töltsd le a SDC_INTEL2_ROOTKIT.7z-et, a tartalmát mappástól csomagold ki...Ezt minek? Ez nem is a rootolás menete, csak a CWM indítása az eredeti scripttel, ehelyett sokkal egyszerűbb, amiről tegnap beszéltünk és amit a végén a CWM telepítése fejezetben le is írtál.
Rootoláshoz kell pl a SuperSU zip, sdkártyára felmásolni, és CWM alól telepíteni, ha vki nem akar partícionálni meg romcserét, annak ez kelleni fog a rootoláshoz.A terminál emulátoros sz.rakodás azért teljesen felesleges, mert akár az újraflasheléshez, akár az újrapartícionáláshoz gépre kell dugni a tabletet, vagyis
- nem úszod meg a drivertelepítést, akkor már kényelmesebb két klikkel cwm-et indítani és copy-paste
- nem csináltál semmit a tablettel, minek kéne a boot fájlokat másolgatni?2.2 Mi az a bootloader, mit jelent hogy zárt vagy nyitott?
Ezt, és az ez után következő részt az összefoglaló végéig úgy, ahogy van, cakkpakk törölném. Minek? -
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Analóg fényképezés
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Star Trek
- Mikrotik routerek
- Milyen alaplapot vegyek?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen autót vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Új - Apple iPad Pro 13 2024 M4 Wi-Fi + Cellular 256GB Space Black - Bontatlan
- Apple iPad Pro 12.9 M1 (5th gen Wifi+Cellular) 128GB
- 8 magos 8 colos Sim kártyás Lenovo Tablet(M8 4.gen)
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- iPad Pro 11 3rd gen 128 Gb Wifi + Cellular Space Gray
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest