Hirdetés
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen széket vegyek?
- Apple asztali gépek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Philips LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
-
PROHARDVER!
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gg72
veterán
Sziasztok! Ma fel akartam telepíteni szüleim tabjára a gyári frissítést, természetesen nem sikerült, csak a kis USB-s jel jelent meg pár pillanatra a kijelzőn, semmi több. Így aztán feltettem a 5,58GiB rootolt verziót, ez fel is ment, megy szépen a tab, egyet kivéve: a töltésjelző 0%-ot mutat és hiába teszem töltőre, nem érzékeli, vagyis legalábbis nem jelzi ki. Amúgy az egész rootolási procedúra előtt az akksi fullra fel volt töltve, szóval szerintem valami a kijelzővel nem stimmel. Hogyan tudnám ezt rendbe hozni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan E olvasó..
- iPad Pro M1 256 GB + Apple Pencil 2 + Magic Keyboard + USB-C Hub
- Brutál szép állapot!! Dobozos! Lenovo Tab M10 FHD PLUS 10.3" 4GB 128GB - sötétszürke
- iPad pro 11 M2 Celluar 128 GB + Apple Smart Folio
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3451
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest