- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Gaming notebook topik
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- OLED TV topic
- Androidos tablet topic
-
PROHARDVER!
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
_Soma77_ #2429 üzenetére
hm...ez érdekes, ilyen még nem volt. a teclast-os rom-nak az ismertető jelei: nincs hang (semmilyen), nem megy a töltés-visszajelzés (semmilyen), nincs wifi (semmilyen) és a front kamerára váltás azonnali csontra-fagyást okoz. Ehhez képest ha jól értem, nálad csak töltés visszajelzés nincs?
Pontatlan voltam. Hang, töltés visszajelzés nincs, front kamera csontra fagy. Wifi van.Esetleg próbáld meg még egyszer visszatenni a mmcblkp0boot0 és mmcblkp0boot1 partíciókat, majd nyomj egy factory reset-et CWM-ből. Ha ezek után sincs töltés visszajlezés, akkor nyomozunk tovább...de addig is
Ez megvolt, írtam. Először a v3 flash előtt futtattam. Mivel nem lett jó utána meg a v3 flash után még egyszer és factory reset is volt.Holnap megnézem majd amit írtál. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 2-in-1 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12" FHD+ Touch I Cam I W10 I Garancia!
- iPad Pro M1 256 GB + Apple Pencil 2 + Magic Keyboard
- Bomba Ár! HP Pavilion X2 - m3-6Y30 I 4GB I 128SSD I 12" WUXGA+ Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó iPad Pro 13 256GB WIFI + CELLULAR ~1.000.000 Ft újkori ár
- iPad Air (2014, 1. generáció)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Update 09.20. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Vadiúj számlás VGA kártyák! Már kamatmentes rèszletre is! Kèszleten lèvő termèkek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest