Új hozzászólás Aktív témák
-
StarDeLuxe
tag
Sziasztok!
Telefon váltásra készülök. Szeretett OP3- mat cserélném, bár még a 83%-os aksin kívül semmi gond vele, de már vágyom egy újra. Úgy látom maradok a oneplusnál, a 3-at nagyon szeretem és már lassan 4 éve használom. Az idei elszállt árakat nézve, a 8 és a 7T pro között vacilálok, mert ezek van egy árban amennyiért jó lenne megúszni.
Szerintetek melyiket érdemes választani?
Nem váltogatom évente a telóimat, jó lenne ha addig kihúzná mint a 3-as.
A kamera nekem fontos, ahogy néztem majdnem ugyanaz a kettő, talán még a 7T pro jobb is és annál a kijelző felbontás is nagyobb. Akksiban nincs nagy különbség, töltési sebesség ugyanaz. Ami a 8 mellett szól számomra az az 5G. Hátrány lesz a hiánya ennyi idő múlva szerintetek? Ráadásul színben a kék 7T pro szebb, 8 - nal egyik sem az igazi.OP 7T pro- n van gyárilag feltéve fólia?
Érdekes hogy a 8 pro- n állítólag nincs, ami nekem baj. ( A 3-on még mindig a gyári van fent, semmi baja 😁)
A 8 pro lenne a legjobb, de 1050€ eléggé sokkalom egy telóért, de még ezt a verziót sem vetettem el. Az Ultramarine Blue gyönyörű 😉
Még a Redmi K30 pro Zoom ami esélyes lehet nálam, ha lesz egyáltalán itthon, és mikor... De az meg rendszerben és supportban gyengébb mint az OP szerintem, bár nekem még nem volt Xiaomi-m , de a családban van több is.Köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 26
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Házimozi belépő szinten
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro 256GB gyári független megkímélt
- Xiaomi 15 fehér független mobiltelefon 2 év garanciával
- Beszámítás!Nothing Phone (3) 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 Pro 256GB Grafit - 77% akku, dobozában, független
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB hibátlan, több mint fél év garancia
- LG UltraFine 4K - 6K és Smart Monitorok -30%
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Asus TUF A17 FA707RR FHD Gamer notebook - R7 6800H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB W11
- Lenovo T490S i5 8365U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest