Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Apple MacBook
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- 3D nyomtatás
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ßrainiac
addikt
válasz
beyruth82
üzenetére
Van egy olyan erzesem h elbuktak a +2 ev husegem.
Az elmult ~12 evben kb mindig benaztak, talan egyszer tudtak erdemben segiteni, most meg ez hogy nem tudjak, hol vehetem meg a keszleten levo telefont...
Azt mar meg sem emlitem (de..
), hogy amikor kerdeztem van-e barmilyen keszulekkedvezmeny (pl. mint T-nel, ahol siman elhozod az S10+t 177-ert), aszongya peeersze, ez az akcios ar, mert listaaron 285 vagy mennyi (igen, es hol barhol a vilagon - a vodat kiveve?!). Mondom oke, akkor magyarul "nincs keszulekkedvezmeny" (nem tetszett neki.. ez van, nekem sem az atb*szas).Megveszem majd 100k-val olcsobban a 7T-t, aminek legalabb esszeru a kijelzo felbontasa es nincs lekerekites (sry a tulajoktol, nem akarok flame-et generalni
).
Új hozzászólás Aktív témák
- Makulátlan! Iphone 16 pro 128 Black gari 2027.12.24-ig részletek leírásban!
- Honor 400 Pro 12/512 GB
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- 218 - Lenovo ThinkBook 16p (G5 IRX) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4060
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 256GB-1TB
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2 Intel i5-1135G7 Refurbished - Garancia
- Spigen Essential Ee673eu 3-portos hálózati töltő 67W Fehér (2xUSB-C, 1xUSB-A)
- Dell Inspiron 5490 /i5-10210U/4GB/500GB M.2/MX230/WIN11/Új akku/Billentyűzet problémás/Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), hogy amikor kerdeztem van-e barmilyen keszulekkedvezmeny (pl. mint T-nel, ahol siman elhozod az S10+t 177-ert), aszongya peeersze, ez az akcios ar, mert listaaron 285 vagy mennyi (igen, es hol barhol a vilagon - a vodat kiveve?!). Mondom oke, akkor magyarul "nincs keszulekkedvezmeny" (nem tetszett neki.. ez van, nekem sem az atb*szas).
).