- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Valami baja van a tápomnak
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Elkészült a zamatos hardverbifsztek
- Forrmell.enn
-
PROHARDVER!
One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzola
titán
Mondjuk megkérdezi? Ahogy 4Grider is említette, erre nem lehet hivatkozni, hogy nem tudtam! Mindenkinek van szája, tud kérdezni, ráadásul rögzítik is a beszélgetést (ha telefonon történt a szerződéskötés). Én nem tudom ki hogyan működik fejben, ezért nem állíthatom azt, hogy a többség nem is kérdezi meg, mert nem tudom.
Viszont abban egyetértek én is, hogy illene jelezni ezt az ügyintézőnek.Egyébként 2 esetben indulhat a számlázás szerződéskötést követően:
1. Ha online szerződik eSIM-mel.
2. Ha üzletben szerződik.Ha SIM postázás van, akkor csak azután lesz aktív a SIM és a szolgáltatás is, miután ügyfél átvette azt. Ha nem így járnak el, akkor arra jogosan be lehet nyújtani számlapanaszt.
Korábban voltak problémák, hogy a számhordozás időablaka hamarabb volt időablakban, minthogy ügyfél megkapta volna az új SIM-et. Ez ugye öngól, mert meghiúsul emiatt.
-
slice14
veterán
Mért adnának ideiglenes számot azonnal aktívált szolgáltatással szerinted, ha csak nem azért hogy addig is tud használni a szolgáltatásukat míg meg nem történik a hordozás?
Én már többször vándoroltam szolgáltatók között számhordozással. Gyakorlatilag 2007 óta ugyanaz a számom, ebből a legelső hordozásnál nem volt szolgáltatás az új szolgáltató SIM kártyáján a hordozás sikeres lezajlásáig. Ezután hordozásoknál már mindig adtak ideiglenes számot. -
4Grider
félisten
Nyilván az előfizetői szerződést át kell nyálazni, az nem hivatkozási alap, hogy kevesen nyálazzák át...
Nem várható el szerződéskötés közben, hogy minden körülményről beszámoljon az ügyintéző, mert senki sem robot, hogy kivétel nélkül minden eszébe jusson adminisztráció közben. Ha neked igen, menj el ügyintézőnek...
Új hozzászólás Aktív témák
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Otthoni szolgáltatások ITT!
● Díjnet téma ITT!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nintendo Switch 2
- Valami baja van a tápomnak
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Metal topik
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Samsung LCD és LED TV-k
- Formula-1
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest