Új hozzászólás Aktív témák
-
Ozy
tag
válasz
SyMbioTe
üzenetére
Igazatok van de csak részben. Töltőt cseréltem, töltöttem majdnem egész éjjel. Reggel megpróbáltam bekapcsolni és nagyon keservesen ugyan de sikerült elindulnia. Látszólag többször is nekifutott de végül sikerült. Most olyan jelenség van, hogy folyamatosan azt írja ki, hogy az android.process.acore, andoid process media, gapps, email, naptár stb...alkalmazás leállt. Gyakorlatilag nem tudok vele semmit sem csinálni mert valamelyik hibaüzenet folyamatosan megjelenik a képernyőn.
Továbbá annak ellenére, hogy gyári beállítás visszaállítása is volt a korábban telepített appok megmaradtak, kivéve az apex launchert valamint az emil fiókot.
Ez vajon mi lehet? SZoftervert kellene rajta cserélni? Én sajna nem értek hozzá de nagyon úgy fest a dolog...Tudnátok valamilyen stabil megbízható romot ajánlani hozzá amire érdemes lenne lecserélnem a jelenlegit. Valami magamfajta hozzánemértőknek való leírás is jól jönne a rom frissítéshez. Ilyet is tudnátok esetleg küldeni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Witcher topik
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Le Mans Ultimate
- Trollok komolyan
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Crimson Desert
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2026) 11" M4 Wi-Fi !! 1TB !! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G 12/256 2028.09.03-ig garancia
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 5G 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Ipad Air 2 64 GB csodaszép állapotban (hibátlan), dobozával, fehér-arany
- HIBÁTLAN Apple ipad mini 6, 64 GB Wifi + Cellular, aksi 94%
- AKCIÓ! MSI Gaming Cyborg A15 FHD Gamer notebook - R5 240 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AOC Q27G4XF 27 2560x1440 QHD Monitor 2026.10.27-ig Garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest