Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem ertem pontosan, mit nem ertesz
, de> jol ertem, hogy azt irod, hogy ugyanabbol a hordobol ugyanakkor palackozott ket palack is kulonbozik
Ez stimmel, abszolute. Ha ugyanakkor bontod fel, akkor a parafadugosok jo esellyel masok, mert ket dugo kozott akar sokszoros (sok szaz szazalekos) oxigenateresztokepesseg-kulonbseg is lehet (nekunk ilyesmiket demoztak, a ketszazvalahany fobol vagy huszan gondoltak, hogy ugyanarrol a borrol van szo); ha maskor bontod fel, akkor meg vegkepp (az egyik esti afterpartyn bontottunk egy altalunk hozott Pallfy rizlinget, ami tavaly es most nagyon mas volt -- szerencsere most is rendben volt, de siman lehet, hogy esetleg nem jon be valakinek az idei, kesernyesebb verzio).
Azt kell mondjam, hogy draga bort vakon szinte tilos venni. Kifejezetten sok 50-70-100 (es efolotti) euros bort ereztem legalabbis egyensulytalannak, vagy legalabbis olyannak, aminel nagyon sok, nekem jobban tetszo 10 euros bor van.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- Milyen autót vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Nintendo Switch
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AliExpress tapasztalatok
- Apple Watch
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3905, 100% Akksi
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
, de