Hirdetés
- Összefog a YMTC és a CXMT a kínai HBM fejlődéséért?
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
Új hozzászólás Aktív témák
-
degu
senior tag
válasz
Viszlát #34278 üzenetére
Valóban nem látom be,mivel emberből vagyok,és nem *törvényrobot*
...és bizony az ember hibázik...már az ember csak ilyen!...
Azért nem kéne kiirtani! /habár van egy ilyen forsiftos nép.De Nekik sem jött be ez a mentalitás/
Tudniillik van jó törvény,ami a közösség érdekeit szolgálja,és van rossz törvény,ami...önkényes,és ellenkezik a gyakorlattal.
Ha csak be kéne tartani a törvényeket,és akkor minden oké lenne,akkor nem itt tartanánk! -
EQMontoya
veterán
válasz
Viszlát #34278 üzenetére
A helyzet kicsit komplikáltabb szerintem. Az egyik oldalról meg kell védenem Degut: szoktam viccből mondani a hozzám hasonlóan benzinvérű cimboráimnak, hogy driftelni az iskola előtti zebrán kell. Mivel ott nem száguldozik senki, ott biztosan nem lesz rendőr. A lakott terület végét jelző tábla pedig köztudottan flexibilisen van kihelyezve. Az utolsó háznál lőnek egyet egy fasza csúzlival, és ahová esik, onnan még lép Józsi 10-et, aztán elhajítja a kalapácsot, majd oda beássák.
Eleddig egyszer kaptam büntit, akkor tényleg nem csináltam semmit. Szóval elég keményen lehúzás megy közlekedésbiztonság-növelés helyett, nem véletlen, hogy a rendőrségi statisztikákban a relatív (gumiszabály) és abszolút (szakértői véleményen alapuló) gyorshajtás összegezve van feltüntetve a baleseti statisztikákban. Utóbbi ugyanis olyan marginális lenne önmagában, hogy nem lehetne megindokolni a trafibeszerzéseket. Persze a valós indok így sem ez.
A másik oldalról pedig egyetértek Veled: kösse be magát az ember, ha legközelebb a 30000-től félve köti be magát, és azért éli túl a balesetet, akkor már megérte. Járdára parkolni pedig Hajdú Péterek szoktak.
A trafira pedig: lézerblokkoló. Elvben tiltott, gyakorlatilag pedig csak a használata tiltott, a tartása nem, de a használat nem bizonyítható.
Nekem nincs, mert eleddig még nem meszeltek le soha, de ez szerintem a vak szerencsén is múlt. Amennyi indokolatlan 30-as tábla van a városokban, már bőven lehetett volna. Ha úgy érzem, hogy a nyugodt autózás és a büntetések elkerülése okán megéri, akkor veszek. Ezt sajnos nem tudom elítélni, mert nem a normális rendszer kijátszása, hanem a lehúzás elkerülése.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - nagy képernyő mindenre
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Renault, Dacia topik
- Futás, futópályák
- Milyen TV-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Playstation 4 Pro,
- Eladó Betaflight Meteor75 teljes szett
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 6 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest