Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• BlacKSouL

addikt

válasz Viszlát #34278 üzenetére

Ehhez szokott jönni még az, hogy nem kell indexelni, mert úgyis látják merre megyek.

• degu

senior tag

Valóban nem látom be,mivel emberből vagyok,és nem *törvényrobot*
    ...és bizony az ember hibázik...már az ember csak ilyen!...
    Azért nem kéne kiirtani! /habár van egy ilyen forsiftos nép.De Nekik sem jött be ez a mentalitás/
    Tudniillik van jó törvény,ami a közösség érdekeit szolgálja,és van rossz törvény,ami...önkényes,és ellenkezik a gyakorlattal.
    Ha csak be kéne tartani a törvényeket,és akkor minden oké lenne,akkor nem itt tartanánk! :(

• EQMontoya

veterán

A helyzet kicsit komplikáltabb szerintem. Az egyik oldalról meg kell védenem Degut: szoktam viccből mondani a hozzám hasonlóan benzinvérű cimboráimnak, hogy driftelni az iskola előtti zebrán kell. Mivel ott nem száguldozik senki, ott biztosan nem lesz rendőr. A lakott terület végét jelző tábla pedig köztudottan flexibilisen van kihelyezve. Az utolsó háznál lőnek egyet egy fasza csúzlival, és ahová esik, onnan még lép Józsi 10-et, aztán elhajítja a kalapácsot, majd oda beássák. :)

Eleddig egyszer kaptam büntit, akkor tényleg nem csináltam semmit. Szóval elég keményen lehúzás megy közlekedésbiztonság-növelés helyett, nem véletlen, hogy a rendőrségi statisztikákban a relatív (gumiszabály) és abszolút (szakértői véleményen alapuló) gyorshajtás összegezve van feltüntetve a baleseti statisztikákban. Utóbbi ugyanis olyan marginális lenne önmagában, hogy nem lehetne megindokolni a trafibeszerzéseket. Persze a valós indok így sem ez.

A másik oldalról pedig egyetértek Veled: kösse be magát az ember, ha legközelebb a 30000-től félve köti be magát, és azért éli túl a balesetet, akkor már megérte. Járdára parkolni pedig Hajdú Péterek szoktak.

A trafira pedig: lézerblokkoló. Elvben tiltott, gyakorlatilag pedig csak a használata tiltott, a tartása nem, de a használat nem bizonyítható. :) Nekem nincs, mert eleddig még nem meszeltek le soha, de ez szerintem a vak szerencsén is múlt. Amennyi indokolatlan 30-as tábla van a városokban, már bőven lehetett volna. Ha úgy érzem, hogy a nyugodt autózás és a büntetések elkerülése okán megéri, akkor veszek. Ezt sajnos nem tudom elítélni, mert nem a normális rendszer kijátszása, hanem a lehúzás elkerülése.

Új hozzászólás Aktív témák