Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- SSD kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ЯΞNΞGΔT
aktív tag
Hali,
Csendesen, read onlyban követem én is itt a dolgokat, visszaolvasgatok itt is és külföldi fórumokon is + tesztek.
Sokáig csak LG-t akartam, C1-et néztem ki. Habár az is nagyon-nagyon jó tv és megvannak a saját előnyei és hátrányai is, mégis - azért is mert Tnél perpill nem kapható 55"ben - a 806-os philipset rendeltem meg. Hála Istennek minél többet olvasok, egyre jobban meggyőződöm, hogy jó döntés volt. Valóban kepfeldolgozásban egy lehhelletnyit talán jobb mint az LG ( persze az is nagyon jó, kérem a fanboyok ne kövezzenek meg). Nálam, mivel egyelőre a játék 100-ad rangú, amiben az LG nyilván jobb. Egy st50es Panát vált le, 9 éves, ha lenne pana oled a Tnél azt vettem volna, bár nem vagyok márkab.zi, oledben is elég jót adnak.
Majd beszámolok ha megérkezik
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Bontatlan! Mega AKCIÓ! 2028.12.11 Gari! Apple Macbook Air 15.3 M4! 10C/16GB/256GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Vhiktor