Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Stratégiai árkorrekcióként hivatkozik az áremelésére az ASUS
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen alaplapot vegyek?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tengo
aktív tag
-
Tengo
aktív tag
Na sziasztok!
Voltam bent MediaMarktban(örs vezér, árkád). Direkt rákérdeztem a promóternél, hogy a plusz garancia érvényes-e a beégésre (csak, hogy megbizonyosodjak róla nem én voltam a hülye). Egyértelműen igen volt a válasz. Aztán konstatáltam, hogy kifejezetten kiköti a biztosító tájékoztatója, hogy igen, az ellen nem véd. Meg is lepődött a promóter, állítása szerint a tréningeken is egyértelműen azt mondták, hogy érvényes. Elmondtam, hogy vettem egy OLED-et (amivel semmi bajom) és + Garanciát (3 év Silver). Jeleztem, hogy kifejezetten a beégés miatt vettem (a garanciát) és ezt a vásárláskor is kifejtettem.
Elmondta a véleményét, hogy tapasztalatai szerint, a biztosító cég belső meghibásodás esetén nem szokott akadékoskodni semmivel, beégéssel sem, amivel, elmondása szerint, még nem jött vissza készülék (a baleseti kár más téma, akkor kérdeznek, sokat + amit ki tudnak nyomozni azt megteszik). Szerinte a kiterjesztett garancia alatt is cserélhetik a beégett panelt, nyilván az LG, nem a biztosító. Kifejeztem azért, hogy szerintem az lenne logikus, ha már a beégés-t megadták disclaimer-nek, hogy akkor nem fognak foglalkozni vele, hiszen ha a gyári garancia lejár, az LG pénzért fogja cserélni a panelt és ha előre szóltak, hogy ők nem adnak erre fedezetet, miért is tennék. Ezt elismerte, hogy szó szerint értelmezve a dolgot, ez így van. Megkérdezte a menedzsert, ő is azon az állásponton volt, hogy ha oda van írva akkor jogilag úgy van. Ha akarom vigyem vissza a kötvényt és visszafizetik a biztosítás árát.

-
Tengo
aktív tag
válasz
sakal83
üzenetére
Bemegyek akkor majd a médiába, remélem felismerem az embert. Rákérdezek újra, ha azt mondja, igen persze (beégést állja a garancia plusz), akkor majd rámutatok a dologra és meglátjuk, lehet-e rendezni valahogy. Eredetileg mikor bementem megvenni a TV-t azthittem simán lehet venni kiterjesztett gyári LG garanciát, nem tudtam, hogy csak ilyen biztosítós "garanciák" vannak. Viszont a tájékoztatóban "kiterjesztett garancia" szerepel, akkor ez mit is jelent egyáltalán? Ez már lehet nem tartozik ebbe a topicba.
-
Tengo
aktív tag
válasz
rothfb
üzenetére
Nem tudom, hogy mennyire volt szándékos vagy sem. Egy jó negyedórát elbeszélgettem ott az ürgével az Oledről és biztos vagyok benne, hogy mondtam neki hogy a beégés miatt akarom a kiterjesztett garanciát, még viccelődtünk is azon, hogyha nem cserélik ki, vagy javítják meg. ha esetleg beégne, akkor "véletlenül" összetörhet. Így visszamenőleg az a baj, hogy már minden mind1. Mondhatott amit akart, a tájékoztató prospektust odaadta, egy papírt aláírtam, hogy tájékoztatott a biztosításról, nekem ez már elég veszett ügynek tűnik. +3 év Gold-ról van szó (49.990, baleseti kárra és kiterjesztett garancia címszóval).
-
Tengo
aktív tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Alapvetően az én hibám, hogy nem néztem meg saját szememmel a feltételeket, de mikor a promóter egyértelműen azt mondja, hogy vonatkozik rá, akkor az ember nem csapja fel a 30 oldalas tájékoztatót. Nem tudom, hogy érdemes lenne emiatt visszamenni a médiába vitatkozni, júliusban vettem, de direkt emiatt fizettem +pénzt érte, enélkül nem sok értelme volt, kb csak lehúztak vele.
-
Tengo
aktív tag
Sziasztok! Médiában vettem egy 55B9 tv-t és rákérdeztem a TV szigetes eladónál, hogy beégésre érvényes-e a plusz garancia és egyértelműen azt mondta, hogy igen. Vettem is rá egy 3év goldot. Véletlenül kezembe akadt a garancia tájékoztatója amiben egyértelműen le van írva hogy beégésre nem érvényes. Így azért úgy érzem erősen félre lettem vezetve. Vannak tapasztalatok erről?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Stratégiai árkorrekcióként hivatkozik az áremelésére az ASUS
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Viccrovat
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Tanuljunk angolul!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Honor Magic 4 Pro 512GB,Újszerű,Dobobzaval,12 hónap garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor