Hirdetés
- 128 GB-os, kétcsatornás G.Skill memóriakészlet, 8000 MHz-cel
- Tárgyal az egyesülésről a GlobalFoundries és a UMC?
- Megemeli a DRAM és NAND flash lapkák árát a Samsung
- Több Copilot+ szolgáltatást kaptak AMD és az Intel AI platformjai
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bl@tty
tag
Itt is 706 és mi is azt néztük volna
, de ahogy a 'Filmek' fülre léptem, az app csak "gurigázik" alul és semmi tovább, fekete képernyő, baloldalt az app menüjével... Szóval valami bug biztosan van a HBO-nál.
Maga a tv és az android fut tovább minden gond nélkül közben, csak az HBO app halt le. -
Bl@tty
tag
válasz
ricsip #70004 üzenetére
Szerk.: megelőztek...
Android TV meg a Google TV biztosan. Pl. nálam Philips 706-on a Vimu látja a számítógép megosztásait. De nyilván pl. a Kodi is képes(sé tehető?) rá és tuti vannak más lejátszók is.
Ha fájlkezelőben gondoltad, ott is vannak appok ehhez (ES File Explorer, Total Commander...). -
Bl@tty
tag
Sziasztok! (nem tudom mennyire OFF TOPIC)
Ha már felmerült a szerviz téma, Philips OLED esetén van valakinek tapasztalata?
Most rendeltem egy 706-os példányt, mert azért rosszat nem hallottam róla, meg amúgy is ott van az elállási időszak, ha meggondolnám magam, de azért nem árt előre tapogatózni.Sok LG-s véleményt látok, hogy pikk-pakk cserélik a panelt, meg hogy nincs akadékoskodás, de Philips (és a többi "nagy") szervizháttere nem igazán kerül szóba igazán.
Talán azért, mert többségében LG-t vett a jelen lévő közösség (kicsi az 'egyéb' minta), vagy azokkal nincs annyi gond? Netán nem meri beírni senki a tapasztalatait.
Remélem azért akad valaki, aki már került velük kapcsolatba...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Formula-1
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus TUF FA507 Gamer Laptop! 2027.04 Gari. RTX 4050 / R7 7535HS / 16GB DDR5
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest