Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Malfroy

aktív tag

válasz Pro Koryak #97382 üzenetére

Az lg részéről ez a hülye galery edition szöveg csak marketing, ami mögé bújnak … Hány tv van ami ugyanolyan vagy hasonló kialakítású, vastagságú ,sőt vékonyabb is…. Az 55” -65” g4 lesz gyári talpas verzióban … ja az már nem gallery edition? Hogy van ez? :DDD Olvastam egy külföldi tesztben hogy végre az lg nél meghallgatták az emberek kívánságát , lett gyári talpas verzió is.. Hisz sokkal sokkal többen használják a tévét állványon mint falon. Egyszerű a képlet az én nézetemben.. ebben az lg egyszerűen egy kicsinyes, szarrágó, ostobák hogy eljátszották a talp nélküliséget a 77-83 modellnél idén is, a többinél meg van választási lehetőség …

de akkor mehetünk tovább más cégekre , Sony meg azért autista (vagyis aki kitalálta és jóváhagyta ) mert a tv két sarkára tették a lábakat, philips szinte ugyan az. Azt hiszik mindenki 3 m-es széles bútorral rendelkezik ..

egyedül Samsung és Panasonic-nak van agya , hogy milyen talpat kell gyártani egy tv-nek, És azt bele is teszik a dobozba. Többiek ebben a témában teljesen retardáltak.

Nem is értem hogy tarthatunk itt 2024-ben mikor mindennek egyre jobban kényelmesebbnek és automatikusnak kéne hogy legyen.

Új hozzászólás Aktív témák