Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malfroy
aktív tag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Az lg részéről ez a hülye galery edition szöveg csak marketing, ami mögé bújnak … Hány tv van ami ugyanolyan vagy hasonló kialakítású, vastagságú ,sőt vékonyabb is…. Az 55” -65” g4 lesz gyári talpas verzióban … ja az már nem gallery edition? Hogy van ez?
Olvastam egy külföldi tesztben hogy végre az lg nél meghallgatták az emberek kívánságát , lett gyári talpas verzió is.. Hisz sokkal sokkal többen használják a tévét állványon mint falon. Egyszerű a képlet az én nézetemben.. ebben az lg egyszerűen egy kicsinyes, szarrágó, ostobák hogy eljátszották a talp nélküliséget a 77-83 modellnél idén is, a többinél meg van választási lehetőség …de akkor mehetünk tovább más cégekre , Sony meg azért autista (vagyis aki kitalálta és jóváhagyta ) mert a tv két sarkára tették a lábakat, philips szinte ugyan az. Azt hiszik mindenki 3 m-es széles bútorral rendelkezik ..
egyedül Samsung és Panasonic-nak van agya , hogy milyen talpat kell gyártani egy tv-nek, És azt bele is teszik a dobozba. Többiek ebben a témában teljesen retardáltak.
Nem is értem hogy tarthatunk itt 2024-ben mikor mindennek egyre jobban kényelmesebbnek és automatikusnak kéne hogy legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Projektor topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Torrent meghívó kunyeráló
- Kuponkunyeráló
- Drón topik
- További aktív témák...
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750, 100% Akkumulátor
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E751 - i5-2GEN I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- JBL Quantum400 gamer fejhallgató
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Olvastam egy külföldi tesztben hogy végre az lg nél meghallgatták az emberek kívánságát , lett gyári talpas verzió is.. Hisz sokkal sokkal többen használják a tévét állványon mint falon. Egyszerű a képlet az én nézetemben.. ebben az lg egyszerűen egy kicsinyes, szarrágó, ostobák hogy eljátszották a talp nélküliséget a 77-83 modellnél idén is, a többinél meg van választási lehetőség …
Vhiktor