Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
- Letisztultságra vágysz? Itt az ASUS legújabb miditornya
- Takarékoskodj az erőforrásokkal!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mankó
veterán
válasz
Leonidas89
üzenetére
Én egy Samsung Q80 qled tv-nél futottam bele a rossz mozgásba. 3 hónapig napi szinten állítgattam, mert más különben mindene tetszett. Egy 55-ös Sony ledről váltottam és rettenetesen zavart a mozgás akadozása. Az összes lehetőséget kipróbáltam amit lehetett, különböző forrásokkal meghajtva.
Volt amikor minden rendben volt és örültem, a következő percekben meg ordítottam. Néha nem sok választott el attól, hogy kivágjam az ablakon. Egszerűen nem tudtam úgy beállítani, hogy jó legyen. Aztán gondoltam egyet (3 hónap múlva) és eladtam,. Lett helyette egy Panasonic Fz800-as Oled. Soha jobb cserét. gyönyörű színek, mozgás is rendben volt. Most egy LG CX előtt ülök, a DV és hdmi 2.1 miatt, a Pana meg ment anyuméknak.
Én is nagyban gondolkodok 77-es cserén, de még megvárom a teszteket, árakat. LG,. Sony, Pana.
Samsung teszteket is nézegettem, de vissza tart a régi rossz tapasztalat. Megőrülnék ha olyan lenne még1x a mozgás. -
alaves
addikt
válasz
Leonidas89
üzenetére
Egyébként valóban a méret növekedése is jelentősen befolyásolja 24fps 'stutter' érzékelését. Először ~15 éve 22" ---> 32" LCD monitor váltásnál érzékeltem ezt zavaró módon. Interpolációs mozgásjavítással kompromisszumosan javítható, ebben a Sony a legjobb, a Philips, Panasonic és LG is igen jó, a Samsung, TCL, Hisense, stb. a gyengébb képfeldolgozói hardver miatt kevésbé jók.
-
bigdigit
addikt
válasz
Leonidas89
üzenetére
YT akadás nálam is előfordul néha de ezt tudom azért van mert a feltöltő szar anyagot tett fel. Vagyis rosszul lett átkonvertálva. Tipikus amikor magán a minőségén is látszik több kamerával dolgozott és az egyik mondjuk 50p a másik 24p és ezeket vágja össze. Sima 24p film esetén nekem 3:3 állás jött be arany középútnak. S95B.
-
blakey
titán
válasz
Leonidas89
üzenetére
A Samsungok soha nem a mozgásmegjelenítésükről voltak híresek, sőt, ha lehet ilyet írni, akkor inkább hírhedtek. Szerintem próbálkozni kell a beállításokkal, hátha sikerül valamit találni, ami megfelelő. A többi márka mozgásmegjelenítése jobb.
-
*Tata*
senior tag
válasz
Leonidas89
üzenetére
Én is 65 Cx ről váltottam, S90C-re, de nem tapasztaltam ezeket a jelenségeket vele.
Pénteken kapok én is egy S95C-t hát kíváncsi vagyok lesz-e vele ilyen gond, mert elvileg az s95C a jobb készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338, 100% Akksi
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
- Lenovo L15 Gen 2 Ryzen5 5650U
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor