Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
daneel_hu
addikt
válasz
Pro Koryak
üzenetére
".. és az neked megér +150-200e ft-ot, akkor hajrá!
"Ez már régebben is előjött, szerintem teljesen felesleges azon filózni, hogy kinek mi és mennyiért éri meg.
Mások a preferenciák, noha végtére is egy tévéről beszélünk elég nagy használati tárgy, nekem nem mindegy hogyan mutat a nappaliban.
Ha neked igen, lelked rá.Anno amikor vettem E-szériát, többszázezerrel drágább volt a C-nél, a B-hez képest még nagyobb volt a különbség.

-
poli27
veterán
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Valakinek megéri a felárat.... nekem is megérte, hogy belesimul a falba, a gyerek se tudja piszkálni, és a kábeleket is elvezettem a fal mögött (gardrób) sztem igen is megéri a felárat akinek erre van szüksége... Amúgy meg azt elfelejted, hogy szoftverrel tudnak variálni, honnan tudod nem jön e ki egy frissítés rá, ami esetleg még nincs kész... ?
-
válasz
Pro Koryak
üzenetére
100 k a különbség. Most beszéltem rá barátom c1 re a1 helyett . Én falra rakom mindenképpen de még nekem is sok ez a 100k különbség még agyalok rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Logitech z5500 5.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
"
Mások a preferenciák, noha végtére is egy tévéről beszélünk elég nagy használati tárgy, nekem nem mindegy hogyan mutat a nappaliban.
Vhiktor