-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
alaves
addikt
válasz
wallace 234 #60062 üzenetére
Még annyi (már többször írtam), hogy a Philips P5 képalkotás azért látszik látványosabbnak, mert a kontraszt vágással és a gamma tracking-el variálnak. Ennek hátulütője, hogy gyakrabban látszódhatnak megjelenítési problémák (pl. color banding).
-
alaves
addikt
válasz
wallace 234 #60062 üzenetére
Én világosban is látom ezeket, nyilván sötétben ezek csak fokozódnak. Elkértem a távirányítót (becsomagoltak egyet folpack-ba minden gyártótol
) és beállítottam "normálisan" a TV-ket, áruházi módban is be lehet, de a hamar visszaáll élénkbe, többször kell beállítani ha nem sikerült valamit megnézni. OLED betekintési szög vonatkozásában lényegtelen a környezeti megvilágítás, hiszen majdnem tökéletes. Érdekes módon szinte észrevehetetlen a QN95 és QN85 kijelző fajta különbsége, nyilván a qdot réteg miatt csak néhány %-nyi.
Úgy tűnik, hogy hasonló a "képérzékelésem" mint az előre lefizetett vaktesztes fószereknek: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Léghűtés topik
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- Anime filmek és sorozatok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Stellar Blade
- Wise (ex-TransferWise)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Asus Rog Strix G16
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest