Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
h377
tag
válasz
nightsong #52120 üzenetére
[link] Nézd meg, szerintem nem fogsz csalódni a BX-ben sem.... Főleg, ha nincs mellette a CX.
Sajnos hajlamos az ember csak a specifikációk alapján vásárolni. Mérni mindent lehet, de hogy kinek mi a megfelelő az megint személyes preferencia. Mert nyílván, ha a pénz nem számí, akkor mindig vegye az ember a legújabból a legjobbat. Mert biztosan többet kap az olcsóbbtól, nekem az ár/érték arány fontos. Ha szerencséje van az embernek, a különböző modellek között mindig van egy szint, ahonnan a következő szintre ugrani már nagyobb pénzzel lehet csak, így lehet könnyebb azt mondani, hogy nekem ez elég. -
daneel_hu
addikt
válasz
nightsong #52120 üzenetére
Sportnál pont nem fontos az interpoláció mert alapban 50 vagy 60 fps szinte minden csatornán. Az meg interpoláció nélkül is tökéletes.
Interpoláció inkább a 24p, tehát a mozifilmeknél lehet érdekes. (ott vagy BFI-zel vagy interpolációt bekapcsolod... kinek mi tetszik jobban)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- sziku69: Szólánc.
- Fujifilm X
- Óvodások homokozója
- Android szakmai topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kuponkunyeráló
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Sorozatok
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 dokkoló (5TW13AA) (DisplayLink)
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest