Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Megemeli a DRAM és NAND flash lapkák árát a Samsung
- Hobby elektronika
- Hiába van április, a hardverek nem tréfálnak
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
esicyhun
tag
válasz
torma1981 #50534 üzenetére
Sajnos van abban realitás, amit a kolléga írt. Én is dolgoztam mobilszervizben. Ott úgy történt mondjuk a kijelző csere, hogy az adott partnercég megvette az alkatrész kijelzőt/vagy csak bizományiban kapta. A kijelző csere jogosságáról a helyi szerviz döntött, majd a csere után (ekkor az ügyfél már boldogan használta újra a telefont) a rossz kijelzőt vissza kellett küldeni a gyártónak. Ez bevizsgálta a kijelzőt, és ha nem találta jogosnak a cseét, nem fizette ki az alkatrész árát (bizomány esetén pedig kiszámlázta a helyi szerviznek), plusz nem járt jutalék sem a javításért. Ezt csak azért írtam le, hogy ez sok helyen így működik, az hogy az LG még nem így kezeli a dolgokat, maga a csoda. Én is remélem, hogy így marad, nekem is LG Oled-em van (C8). Csak ne vegyétek már ezt a dolgot alapnak.....Egy tollvonásba kerül az eddigi gyakorlat megváltoztatása.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Megemeli a DRAM és NAND flash lapkák árát a Samsung
- Hobby elektronika
- Építő/felújító topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest