Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tehát minden Pana tulaj hülye és vak. Mert valaki azt írja, hogy probléma van a mozgással. Aha, értjük...

Ha én elmondom egy Youtube videóban, hogy nekem 10-ből 7 LG CX-em tönkrement kicsomagolás után, akkor mindenki hülye lesz, aki azt vesz? Hm, érdekes gondolatmenet.
Nekem nem akad. Nem nem veszem észre, hanem nem akad. Akkor én vaksi vagyok? Értjük? És mindenki más a családban vak? Pro és az összes Pana tulaj itt a fórumban (mert azért vannak már páran), senki sem érzékeny a mikroakadásokra? Ezt Te sem gondolod komolyan! Én a szememnek hiszek, és tőlem aztán leírhatja bárki, hogy a fekete az fehér, ha én feketének látom, az is lesz. Ellenben ha lerohad egy tv, na azon nem lehet mit magyarázni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Cyberpunk 2077
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen TV-t vegyek?
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Jeff Bezoshoz igazolt az űripar rocksztárja
- További aktív témák...
- LG OLED EVO 55 G1 GALERY design
- LG OLED C1 55"
- Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung QE55S90DAEXXH 55" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor