- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Segal
veterán
Én pont ezt ecseteltem pár napja hogy megjelenéskor nem veszünk tv-t mert garantáltan lejjebb fog menni az ára rövid távon, de le lettem hurrogva hogy van akinek nem számít, meg ha épp most kell stb. dolgokkal.
Persze szerintem ebben az árcsökkentésben most a vírus is benne van. Eleve késöbb tudott megjelenni a tv és gondolom nem is veszik világviszonylatban annyian mint a vírus előtt.
Márpedig ahhoz hogy legyen értelme új tévéket gyártani, ahhoz az sem árt ha utána nem egy raktárban porosodik, hanem veszik is és a vásárlási kedvet leginkább az akciókkal lehet ösztönözni
Tiszta vicc de az CX55ös is 527e forint és még a hangprojektor is jár hozzá, így meg bőven 500 alatt van jelenleg az ára ha utóbbit eladja az ember...
Ahhoz képest hogy a C9 volt a legvégén 380 de ahhoz marha nagy mázli kellett (inkább 400-ra mondanám a könnyen beszerezhető kifutó modellek árát) és a CX meg pár hete jelent meg...
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Plazma TV topic
- Háztartási gépek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Trollok komolyan
- Yettel topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Samsung LCD és LED TV-k
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged