Hirdetés
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- 3D nyomtatás
- Milyen széket vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- SSD kibeszélő
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
renatto
őstag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Honnan van a TV? Annyinál már biztos cseréli LG. Akár vissza is küldheted vagy később cseréltetheted és lesz újra 2 év garanciád.
(#35160) lionshamlet Beállítani be lehet már az első perctől. Mondjuk nem tudom, mit látsz az Élénk képmódban...
(#35163) janos666 Most végig klikkeltem az összeset, de nem találtam így sem.
-
daneel_hu
addikt
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Nálam még soha semmi nem volt pixelhibás, egyetlen tévém sem.
Monitorból volt anno 2006-ban egy Viewsonic 23"-os, valami ótvaros panellal, na annál 1 év használat után 1 pixel beragadt.Szerintem nem normális ha pixelhibás egy ilyen drága tévé.
Biztosan verném az asztalt.
Megkérdezhetem miért vesztek az Alzától oled-készüléket? Ugyanannyiba kerül több másik boltban, pl MM, Eu stb... miért pont az Alza kell ahol nincs LG-gyári garancia? (sőt gondolom Pana vagy Sony se...) -
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Nem lehetetlen, az enyémek közül egyiken sincs egyetlen pixelhiba sem. Se a 65, se az 55-ösön.
Én azt mondom, ha normál tv-zésnél átlagos távolságból nem látszik semmi, akkor használd így. Időnként nézz rá, nehogy szaporodjanak. Ha több lesz, akkor gariztasd.
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 3D nyomtatás
- Gitáros topic
- Milyen széket vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Eladó szép Nokia 7 Plus 64GB / 12 hó jótállás
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor