Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini PC
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Apple MacBook
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
renatto
őstag
válasz
Celtis
üzenetére
Szó nem volt bejáratásról, csak azt írtam, hogy az első pár hétben jobban figyeltem rá (statikus tartalom). Ennyi és nem több. Lehet mendemondázni, de azzal hogy valamire jobban vigyázok az elején, biztos nem ártok.
Vagy van esetleg "bizonyított műszaki alapja" hogy az óvatosabb használat káros/felesleges?! Jah, hogy az nincs. Mendemonda?!
-
válasz
Celtis
üzenetére
Ez igaz fordítva is egyébként. Azt sem írta le senki, hogy nem kell.
Visszatérve a lényegre, én azért vagyok a híve annak amit renatto is írt, mert műszakilag belegondolva, semminek sem tesz jót (elektronikai alkatrészekről beszélek), ha azonnal csúcsra járatva használja valaki. Áramköröknek, abban lévő alkatrészeknek. Aki kicsit is műszaki, az szerintem egyet ért velem.
Főleg igaznak tartom a fenti véleményem egy olyan összetett és bonyolult eszköznél, mint egy oled tv.
Nekem ez a véleményem. Neked meg az ellenkezője és tiszteletben tartom. -
daneel_hu
addikt
válasz
Celtis
üzenetére
A beégésre sincsen "műszaki bizonyíték", hacsak nem fogadod el a RTINGS hosszútávú tesztjét annak. Illetve a felhasználói beszámolókat... a RTINGS teszt mellesleg 2017-es LG készülékeken készült el.
Ettől még azt gondolom a beégés létezik.Még a topikban is többször volt olyan jelenség a vásárlást követő órákban, hogy tele volt a készülék különféle IR-el, illetve nagymértékű inhomogenitást tapasztaltak. Ezek a problémák aztán az első pár nap használata után megszűntek. Emiatt aztán türelemre voltak intve a friss tulajdonosok. Erről hallottál vagy olvastál a műszaki leírásokban? Én nem.

A bejáratásnak akkor lenne értelme ha az első párszáz órában az oled exponenciálisan gyorsabban öregedne mint később. Tehát mondjuk az első 200 órában elveszíti a fényerejének 1-2%-át, majd arra az értékre beáll. Ezt nem tudjuk valóban.
Ártani viszont nem ártasz a bejáratással.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Tudományos Pandémia Klub
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Synology NAS
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- OTP Bank topic
- LEGO klub
- További aktív témák...
- ÚJ, BONTATLAN Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k - GYÁRTÓI garanciával
- ÚJ Samsung OLED 4K 83S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 65S90F 77S90F 3év ÁRGARANCIA
- LG OLED EVO 55 G1 GALERY design
- LGOLED55 G51LW TV 2025 . Új bontatlan garancia 3év.
- Újszerű Samsung OLED QE77S90DAT(2027 Decemberig Garis) 195cm
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Gamer Egér RGB!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor