Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
AkosKJ
tag
válasz
Callisto
üzenetére
Semmit se "kell" gariztatni. Azért csinálod mert neked nem felel meg vagy zavaró hibája van , ha jobban belemegyünk itt kb 50% a tvknek nem "kellet" volna gariztatni vagy 14 napon belül visszakülddni, banding vagy egyéb dolgok miatt, csak mivel tudjuk hogy cserélik mindenki beprobálkozik jelzem ilyen értéknél jogosan és eddig sikeresen, illetve a gyártó is tudja hogy ilyen probléma van amit effektíve jobb gyártással vagy tesztel ő is kiküszöbölhetne.
A 2016 oled tv miért cseréli mostanra, vagy esetleg te meg itt a 70% miért fogja lecserélni mert olyan tartós meg fasza lesz 2 év múlva is, a technika fejlődéséről ne is beszéljünk, szerintem ezért is gyártanak mindent 1-2 évre mert jön majd a jobb meg az újabb és egy szóval sem mondtam hogy, ez így jó, de ez van sajnos ☹️.
Örülj neki hogy neked még nem kellet, Asus gamer fejhallgató 70 ezer másfél év után tört el egy müanyag pánt benne ami hogyha fém soha az életbe nem megy tönkre jah és ezt erre tervezték 😂 corsair mechanikus billentyűzet 40 ezer erre tervezve 1,5 után szétment a gomb alján a rögzítő rész rész olyan betűkön amit nem is hasznátam, Hollandiából új billentyűzet ami szoftver hibás, aztán kaptam megin egy újat ami most jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- LGOLED55 G51LW TV 2025 . Új bontatlan garancia 3év.
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 3év
- LG OLED EVO 55 G1 GALERY design
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Vhiktor