- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA® driverek topikja
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
alaves
addikt
válasz
hunspikey #112412 üzenetére
Ok. Azt még célszerű figyelembe venni, hogy 2160p-DV/HDR filmanyagnál a 18 Mbps lópikula. Az általános megjelenítéshez ugyan elegendő lehet, de a kényes részleteknél (mint pl. az általad említett is) túl kevés információt tartalmaz. 50-70 Mbps esetleg már elég lehet (pl.remux, BD50). Más, de hasonló probléma pl. a vizes sportok megjelenítése a 1080i/p TV csatornákon (szörnyű!), jóval nagyobb bitráta szükségeltetne hozzá.
Pl. a Bravia Core-al jóval kevesebb képi probléma lehet -
eL Geri
őstag
válasz
hunspikey #112412 üzenetére
Eddig csak olvasgatva a fórumot egyértelmű volt a számomra, hogy a G4-et csak be kell vágni filmmaker-be, és kész.
De most hogy hamarosan megjön a G4-em, kezdek a részleteken rugózni
Bevallom a Panasonic GT50-es plazmámon is a sima képmódot használtam, mert pl. a THX-es nagyon sötét, színtelen volt nekem. Lehet hogy nem lesz nekem jó ez a filmmaker mód... megnézem, de kíváncsi vagyok rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest