Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz Bugarov #63692 üzenetére
kell félni
pont annyira minthogy elcsap egy autó a zebrán
de azért általában kimegyünk az utcára ( :
hébe-hóba beég egy oled na pffffffff....addig is olyan képet bambult az ember amit a "biztonságos" lcd nem tud produkálni
szerintem_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz thomasvold #63739 üzenetére
szervíz kóddal ment a b8 saját távjával a szerviz menü, ha fel tudnám oldani a csodafonomat meg is mondanám mi az ( :
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz Chaser #63743 üzenetére
feloldottam ( :
lg c11/12
0413
1105
nálam mindkét kód jó
anymote smart remote - rosszul emlékeztem, a gyári távval nem megy -
főmenünél egy balra húzás és megjelenik rakat gomb szöveggel, ott az "in start" és megadni a kódot
elvileg a képen az "UTT" az üzemidő - órában - ha jól rémlik, nálam pl 65 óra ami reálisnak tűnik_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz alaves #63751 üzenetére
sztem sem mindegy egyébként hogy ugyanazt a terhelést pl 3 hónap alatt kapta a panel vagy 1,5 év alatt
ahogy nem mindegy a tartalom sem, normál adás nyilván nem terheli úgy a panelt mint a hdr és társai
viszont nálam biztosan nem ment defaulton a frissítés, ahogy vmelyik nem kikapcsoltam és végre nem volt katt, következő indításnál írta hogy sikeresen lefutott a frissítés
más egyebet mondjuk én nem akarok vele foglalkozni ( : olyan rengeteget egyébként sem lesz használvajól tudom szerviz menüben az UTT a használati idő?
-
Chaser
legenda
válasz alaves #63762 üzenetére
a pixel eltolásnál én bátran kijelentem hogy nem vélelmezés, hanem 100% hogy csak "elodáz" bizonyos dolgokat
annyit tesz, hogy próbálja a ledeket egyenletes terhelésnek kitenni, se többet se kevesebbet, illetve a tartós statikus tartalmakat így némileg dinamikussá teszi
ettől független az x használati idő ugyanúgy beégést/kiégést eredményez
valaki találóan kiégésnek hívta, és valójában tényleg az
öregszenek a led-ek, idővel csökken a fényerejük, és ha tartósan ugyanazt a terhelést kapják akkor "beég" - gondolom nem mega a fehér oled, hanem előtte a szűrő -
azt tegyük hozzá, hogy egy lcd is öregszik csak nem olyan mértékben, benne a led-ek szintén, és bármikor meghalhat az is ( : - a ccfl csöves régei megoldásoknál nagyon látványos tudott lenni a dolog és sokszor viszonylag gyorsan is 5 éven belül -
nekem viszont ekkora élményt egyik megjelenítő sem adott, vannak a technek hátulütői de bőven kárpótol az élmény
tegnap megnéztem az "új" gears5-öt, azért új, mert lcd-n köszönőviszonyban sem volt a látvány azzal amit tegnap láttam ( :_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz wallace 234 #63767 üzenetére
legyen úgy
olednek is extrém kínzás kell hogy gond legyen, egy gamenél több ezer óra az sztem elég extrém ( :Sidorovich
forza 5 nálam is lesz, legfőképp amitt sem akasrtam húzni már a vásárlást, de ilyen 100 óra környéke max
az kb mindegy hogy egyhuzamban tolod le vagy egy év alatt, ettől független a ledeket ugyanannak a terhelésnek teszik ki a statikus elemek és "hasonló elemek"
de kár ezen sztem aggódni
szerencsére a gar is már több alapból, én személy szerint elég jó áron is vettem a 48c1-et, ha meg is murdelne gar lejárta után egy nappal évi kb 112e ft-ba került...telefon előfizetésem is van annyi - sokkal drágább tv-nél azért több a "bérleti díj" nyilván ha csak 3 évet veszünk alapul ami után egyből beüt a krach -_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz Rebelf #63774 üzenetére
prémium tremék, benne van az árban
ez a topik meg igen kicsiny része az eladásoknak ( :
arról nem beszélve, valahol nem gond a defektesebb panel sem
arról meg pláne nem beszélve, hogy hányan alapból letojják azt, amitől az itt fórumozók része már agyvérzést kap ha "meglátja" kbszerk:
a többi tv-ben is lg panel van
nyilván a többieknek drágábban adják a panelt sokszor mint mi a komplett tv-t vesszük
és nyilván ott komolyabb kitételeknek kell megfeleljen a panel mint egy lg tv-nél
ne féltsd őket ( :[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz Rebelf #63780 üzenetére
ez egy normális világban így lenne
ebben az elqrvult világban nagyon nem így van, itt a gdpr az atyaúristen', más nem számít
prémium, mert nincs ellenfele képminőség terén, ennyi
sokszor van hogy a filléres vackokkal van a legkevesebb gond, a "prémium" kategóriával meg sokkal több, alaplapoknál tapasztaltam pl ( :
nem egy tag mondta itt aki olyan területen dolgozik, hatalmas pénzeket abba ölnek sok terméknél, hogy ne minél tovább bírják, hanem a garancia lejárta után lehetőleg minél hamarabb dögöljenek meg
szétnézve a világban teljesen valid a mese
gyorsan avuljon el, dögöljön meg, mert különben a vevő mért venne újat? a marketing nyomás önmagában nem 100%, rá kell arra segíteni ( :_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz Lackooo84 #63814 üzenetére
cipofuzo87
elállással bármikor visszadobhatsz szinte bármit, tv-t biztosan
csak ne nimand boltból vásárolj, ennyi
pl mm, euronics, alza, emag, hasonló multik nem kotsogelnek' ha visszaviszel valamit_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
válasz varrodavid #63858 üzenetére
cikket nem tudok, itt sokszor volt róla szó
a b-ben gyengébb a képfeldolgozó chip és hangrendszer, mozgás megjelenítés is emiatt gyengébb - nekem volt b8, nem tűnt fel -
az "a" az abszolút belépő, "b" azért jobb - előbbinél a panel is csak 60hz-es -
ha van még valami difi majd kiegészítik a többiek_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELOCK - TOSLINK STANDARD M/M KÁBEL 3M - 82901 új bontatlan audiókábel
- Új bontatlan Jabra EVOLVE 65 MS Duo headset
- Új bontatlan PLANTRONICS Blackwire 5220 USB-C fekete 207576
- EGYBEN: Magnat Supreme 802 Mokka hangfalpár + Monitor Audio MRW-10 mélysugárzó + Panasonic SA-HE75
- Black Friday: Pro-Ject Tube Box DS2 Black For Sale
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest