Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amazon Kindle
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Fujifilm X
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autóhifi
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz Pro Koryak #90614 üzenetére
Ezeken már túl vagyunk páran. Ő is...én is... meg még sokan mások...
[ Szerkesztve ]
"csak a zene van"
-
dgyuri0123
nagyúr
-
dgyuri0123
nagyúr
Srácok!
Még mindig korrekt az LG szerviz?
55C2 kijelzőjén megjelent egy jól elkülönülő, függőleges sáv. Gondolom ez panelcsere lenne... lesz."csak a zene van"
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz eL Geri #102812 üzenetére
Volt 3-4 féle Panasonic plazmám. Mindegyikkel volt gond, de hozzá sem nyúltak, mondván, hogy "technilógiából fakadóak" a problémáim és ezzel el is volt intézve a garanciális ügyintézés. Mindhárom bandingolt, mint állat, de senkit nem érdekelt. Előző bandingos LG oledemen kijelzőt cseréltek, mert bandingolt (sávosodott).
LG-n kívül talán senki nem cserél emiatt kijelzőt... Tehát, az is lehet, hogy hibás tévéket néznek a tulajdonosaik és nem tudják, hogy amit látnak, az egy rettenetenesen rossz kép. És ugye amiről nem tudunk, az nem fáj."csak a zene van"
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz N.YCityBoy #102817 üzenetére
Edge ledek ma is ugyanolyan xarok, bevilágítás szempontjából, mint 10 évvel ezelőtt, de ez sem érdekelt senkit, sem akkor, sem most. Képtelen lennék úgy "tévét" nézni, hogy csupa "folt" a kijelző.
Nálam a képminőség a fontos, nem a "ficsörök". C2 nekem már végállomás, amíg meg nem adja magát, vagy mert gazdasági totálkár lenne a javíttatása. Ennél jobbat nem akarok, mert ettől is hanyatt esek még ma is, 1.5 év használat után. Remélem az új panel (ha cserélik) nem fog megpusztulni a közetkező 3 év garancia letelte után, mert nem kívánok ennél jobbat. Ezt is csak azért vettem, mert az előző oledem FHD volt és nem pár dologban volt bőven gyengébb, mint a C2."csak a zene van"
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz belan #102821 üzenetére
Én sem tudom, mitől lett csóróoled a 910V ? Anno 650e körül volt az új ára. Én már kifutóként vettem 360e-ért, úgy 5-6 évvel ezelőtt. Az a 360e akkor többet ért, mint most 500e. Miért is csóróoled akkor? Ja, mert manapság 1m alatt nem tévé a tévé...
Amúgy lexartam mindig, hogy kinek mi az ideálja. Én azt is nagyon szerettem, csóró ide vagy oda... Sokkal jobban szerettem, mint a legutolsó szériás 50"-os Panasonic plazmámat. Ennek volt feketéje, nem volt dither zaja, ellenben volt más baja, de tök mindegy... akkor is köröket vert a plazmára...szerintem.#102823KoNZoLik@ Hajszál pontosan így gondolom én is. Még a méretével sincs semmi bajom. 6-7 éve 55"-t nézek. Soha nem éreztem kicsinek az én szobámban. Minek is cserélnék, ha ez is minden igényemet megugorja?
[ Szerkesztve ]
"csak a zene van"
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz zenit73 #103186 üzenetére
Én soha nem használok/használtam képernyővédőt. Nem is értem minek kell? Ha mozgó tartalom megy a tévén, soha nem lesz baja. Külső lejátszónak (ha azt használsz) pedig van képernyővédője, (Coreelec) mert ott ugye, ha nem megy a film, akkor a főmenüben állva órákig, akár bele is éghet a kijelzőbe.
Az LG-ről, mint gyártóról nekem csak pozitív tapasztalataim vannak, főleg ami a garanciális ügyintézést illeti. Soha senki nem volt még ennyire "felhasználóbarát", mint ők. Szived joga, hogy utáld őket, de szerintem az összes neves gyártó fényévekkel aljasabb szervizügyileg, mint az LG. Ja, hogy egy egy fw néha mellé sikerül? Igen... Szerencsére ez nem befolyásolja a vas működését, csak egyes funkcióit, ami persze lehet dühítő, ha valakinek pont az hiányzik, amit eddig használt és most megszűnt létezni az a funkció. Csak azt ne gondold, hogy egy Samsung, vagy Pana különbül bánik az ügyfeleivel. Egy éves Pana plazma tévén megállt a YT és soha többé nem indult el, mert nem frissítették a tévé fw-ét, onnan kezdve a tévé okos funkcióira keresztet lehetett vetni, pedig a Panasonic volt az egyik legnagyobb név a plazma korszak végén, amíg ki nem jöttek a megfizethető árú LG oledek. Ez sokkal nagyobb gond (volt), mint az , hogy nincs képernyővédő....szerintem."csak a zene van"
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz powerup2 #103208 üzenetére
Az EVO panelt nem gyártják túl régóta. A korai példányokkal emiatt (is) előfordulhatnak gondok, de semmi gond szerintem, mert az új (csere) panelek nagy valószínűséggel már nem pont ugyanolyan gyártástechnilógiával készülnek, mint a korai darabok. Amit nekem most cseréltek C2-n (egy hete) gariban, teljesen más képet fest, mint az erdeti panele. Iszonyú homogén a kép, tinting, banding, nyomokban sincs, a színei káprázatosak és úgy általában véve jobb (tetszetősebb) a képe. Úgy gondolom (remélem) ez már jobb minőségű lesz, mint a 2022-es gyártású oledeké.
"csak a zene van"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- iPhone topik
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Horgász topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- EGYBEN: Magnat Supreme 802 Mokka hangfalpár + Monitor Audio MRW-10 mélysugárzó + Panasonic SA-HE75
- Black Friday: Pro-Ject Tube Box DS2 Black For Sale
- LG (OLED77G29LA) 195CM 120HZ OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG (OLED65C47LA) 165CM 4K 120HZ SMART OLED 2025 MODELL! AKCIÓ!
- LG (OLED65B29LA) 165CM 4K OLED SMART MODELL ! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest