- Milyen SSD-t vegyek?
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz N.YCityBoy #75648 üzenetére
HBO Maxon mintha nem lenne DV tartalom - van
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
veterán
-
senior tag
válasz ferenck #75588 üzenetére
Sajnos nem lett jó a Philips 398GR10BEPH00J távirányító a 48OLED806 Tv-hez. Egyedül a hangerő gombok működnek vele. Van valami mód arra, hogy TV tanítható legyen a távirányítóra?
Apróhirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/ferenck/
-
alaves
addikt
válasz ribarszki #75640 üzenetére
~50-75 cm-ről látszik-e a kontúroknál a pixelstruktúrából eredő anomália?
Vajon milyen lehet a Samsung garanciakezelése (pl. pixelhibák száma, elhelyezkedése) eme prémium terméknél?Samsung 65S90C/Asus RTX 3050/i5-4460/Asus B85M-G/16GB RAM*Creative FPS1600 4.1 Speaker*Sennheiser HD 230*[LG OLED55C1, Philips 55OLED754, LG OLED55B7V]
-
ribarszki
őstag
válasz Celtis #75654 üzenetére
Emlékszem rád. Egyszerre vettünk tv-t.. Tudom mennyi gondod volt neked is a tintinggel. Talán vissza is vitted, s vettél lcd-t, annyira zavart..
Itt a 3. panelem focimeccskor. Alatta LG sárga, illetve Samsung sárga és fehér szín. A tinting élőben sokkal durvább volt. A kamera tompít rajta.
De Sony, Panasonic, újabb LG modellek talán már alig-alig tintingesek.[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
félisten
válasz N.YCityBoy #75660 üzenetére
nekem is tökéletes a 706 ebből a szempontból. [link]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
ribarszki
őstag
Nyertél a panellottón
-
veterán
-
-
alaves
addikt
válasz ribarszki #75659 üzenetére
és lala666: Köszönöm, hogy megnéztétek. A vegyes használat miatt kérdeztem, illetve aki csak monitornak szánná. Van aki a WOLED-nél sem tolerálja pl. a sárga alapon fekete betű körüli piros- zöld kontúr jelenséget (pixel-struktúra).
Ui.: megnéztem volna, de jelenleg megyeszékhely MM-ben nincs S95B, a Samsung 'zászlóshajó' helyén továbbra is a QN95 van kitéve...Samsung 65S90C/Asus RTX 3050/i5-4460/Asus B85M-G/16GB RAM*Creative FPS1600 4.1 Speaker*Sennheiser HD 230*[LG OLED55C1, Philips 55OLED754, LG OLED55B7V]
-
Rison77
senior tag
LG C1-en valahogy be lehet állítani melyik HDMI legyen az alapértelmezett indításkor? Sehol nem találok ilyen funkciót mindig az utolsó jelet tölti vissza, és elég bosszantó mert javarészt az esti program PS5, és arról megy a kikapcsolás. Viszont bekapcsolásnál, az alvó módba rakott ps-t is bekapcsolja automatán, és manuálisan kell kikapcsolnom.. ha simán váltok a hdmi kapcsolatok között nem basztatja a ps-t, kizárólag bekapcsolásnál indítja el azt is.
-
alaves
addikt
válasz Rison77 #75673 üzenetére
Nem lehet HDMI alapértelmezést rögzíteni. A 'mute' menüben (mute többszöri gyors megnyomása) 'Automatikus tápszinkronizálás: ki' és akkor nem kapcsolja se be, se ki a PS-t.
Samsung 65S90C/Asus RTX 3050/i5-4460/Asus B85M-G/16GB RAM*Creative FPS1600 4.1 Speaker*Sennheiser HD 230*[LG OLED55C1, Philips 55OLED754, LG OLED55B7V]
-
Gaben360
senior tag
válasz Rison77 #75673 üzenetére
A Ps5-ön kell ezt beállítsd a hdmi menüpont alatt.
Hirtelen nem jut eszembe, hogy mit is, de azt le kell kapcsolni az tuti. Ha az offon van, akkor nem kapcsol be a PS, ha bekapcsolod a tv-t.Az éj sötét,és tele iszonyattal! "Néha szívesen lennék egy régi gyárépület ablaka....csak állnék ott beb@szv@"
-
madkiller
őstag
Nekem is tökéletes a C1nek, sőt a betekintési szög sem olyan, mint ahogy a B8nál leírta, hanem végtelen. Szerintem a WOLED is fejlődött azóta és egy 2018as panellal lett összehasonlítva, de ha lehetne kuponozni még egy 65ösre ráprobálnék. 1 nappal később akartam beütni a kódot....
-
veterán
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz madkiller #75676 üzenetére
Így van c1-en tökéletes a betekintési szög.
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
Ren Hoek
veterán
Valaki tudja esetleg, S95B-nél van-e ASBL, és kikapcsolható-e? (Nem keverendő az ABL-el)
(Monitorként-TV-ként.folyamatos elsötétedés konstans jeleneteknél). LG-nél mai napig buta algoritmus. Sötét filmjelenetknél mozgóképnél is bekapcsolódik olykor. Nekem ki kell lépni az asztalra és visszajön a fényerő. B7-nél még....
[ Szerkesztve ]
-
Mankó
veterán
Lg Oled 65CX dobozt keresek kölcsönbe, szallitàshoz..
Minden megoldás érdekel. -
Borisz76
veterán
Én 1400 km-t utaztattam annó a saját 55"-s készülékemet , doboz nélkül.
Egy nagy asztal lap , bútorlap volt lefektetve az autóban.
Letakartam egy pléddel. Arra fektettem a TV-t , amit megint letakartam.
IV-s WV Golf , lehajtot hátsó ülésekkel.Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
félisten
-
TXT
őstag
Sracok! Hol talalom LG B8 es C11 oleden (mindket modelnel erdekel, ha eltero helyen talalhato), hogy mennyit ment a keszulek?
[ Szerkesztve ]
-
-
Ren Hoek
veterán
Mint az autókban a km óra, vagy elhiszed vagy nem.
Lehet a szervíz ki tudná olvasni a logot, ha létezik ilyen. Egyelőre semmi infó nincs róla, hogy ha létezik, ki tudják/ki akarják olvasni pl a szerviz menü mókolgatás naplóit.Valószínűleg igen, de ezt már tényleg csak a szerviz látja.
[ Szerkesztve ]
-
leslien
nagyúr
Philips 55OLED856/12 sikerült bezsákolni 335k ért újracsomagoltat .. sztem jó ár ha nincs hiba vele..
van vmi típus hiba amire figyelnem kéne?
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
Vhiktor
Topikgazda
Igen, az a legegyszerubb.
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest