- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED monitor topic
- Szédületes tempót rejt OneXPlayer 3 az 1-ben kézi PC-je
- Milyen alaplapot vegyek?
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
-
PROHARDVER!
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eagle16
addikt
válasz
kispal87
üzenetére
Nekem is 32"-es IPS volt 7 évig.
Szerintem félni ettől nem kell, a beégés így is úgy is megtörténik, csak idő kérdése. Ha ésszel használja az ember, akkor szerintem évekig elmegy, mielőtt látható lenne bármiféle anomália hétköznapi használat során. Szerintem a fényerő is sokat számít, a gyári 90-es nekem atomvillanás volt, nem is tudom ki tudja úgy használni. Kíváncsi leszek hogy mennyire lesz tartós, de mivel első generácós panel, ezért én garancia idő végéig tervezek vele, ha azt bírja akkor nekem jó.
Játékban ugye tudsz állítani 21:9-es képarányt, kivéve ha ezt valamiért nem támogatja a játék és ezért furcsán néz ki, ami ritka. Böngészés megintcsak teljes képernyőn megy.
Én szoktam sorozatokat, filmeket nézni, ott oldalt megjelenik kisebb nagyobb fekete csík, azzal nem tudok mit kezdeni. Youtube-nál van kiegészítő amit fel tudsz tenni, és akkor az oldalsó fekete csíkot elmossa. Firefox-ra pl. ez, de van sok féle: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- World of Tanks - MMO
- BMW topik
- Tagadja az NVIDIA, hogy PC-gyártót vásárolna
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Eredeti játékok OFF topik
- LG LCD és LED TV-k
- Futás, futópályák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- 27% - LG UltraGear 32GS75QX-B Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Samsung Odyssey G7 S28BG702EP IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- 27% - ÚJ ASUS ROG Strix 27" XG27AQDNG OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- 27% - ÚJ Samsung Odyssey G5 S27FG506SU QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- NEC MultiSync V422 42" Monitor
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook 5-6. gen gar.
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 223 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Skynet258