- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Elegánsan vizezné be a munkaállomásokat az Artic
- Sokak tetszését elnyerheti a Sharkoon legújabb billentyűzete
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
-
PROHARDVER!
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elmör
őstag
Nekem eddig nagyon bejön a monitor. 90cm-re állítottam az érzékelőt, nagyjából 85cm-ről nézem, 5 perc után kikapcsol, amint beülök elé már vissza is kapcsol. Érdekes, hogy csak 1-1 kézsuhintást nem lát meg, egész alakos ember kell.
A DSE az mit takar?
Magyar menüs alapból, ez is tetszett, bár nem volt feltétel, kipróbáltam a több féle hdr-t is játékok alatt, tényleg talán a Gaming hdr a legjobb, Hogwarts legacy, Stalker 2, Forza Horizon 5, viszont az sdr tartalmaknál néha van egy kis inhomogenitás vagy hogyan mondjam, pl youtube nézésekor ha nem 21:9 a videó akkor teljes képernyőn a klip mellett látni, mintha mozogna a fekete kicsit szürkésbe, de mondjuk még eddig nem volt ilyen monitorom, lehet ez normális. Máshol nem láttam ilyet, de mondjuk SDR tartalmam már nincs is sok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo II: Classic és Resurrected
- MWC 2026: Megnéztük, hol tart a Clicks Power Keyboard és Communicator
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Path of Exile (ARPG)
- Kerékpársportok
- Futás, futópályák
- Linux kezdőknek
- Gray Zone Warfare
- Nem lesz Redmi Note 16, évet ugrik a sorozat
- További aktív témák...
- LG 40U990A-W / 40" Ívelt Nano IPS Black / 5K UHD 120Hz / 2x ThunderBolt 5.0 / Adobe RGB 99%
- Beszámítás! Apple Mac Mini M4 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- HP ProDesk 400 G3 (SFF), i3-6100T,4GB DDR4,256GB SSD, DVD,WIN11
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Skynet258