- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- TCL LCD és LED TV-k
- Felhasználóbarát módosítást kaphat az EU-ban a Nintendo Switch 2
- Keychron egerek bemutatója
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós kamerák
- VR topik
- Imádja a gyors mozgásokat az új FidelityFX SDK
-
PROHARDVER!
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
hopeless69
csendes tag
Ezt én néztem be!!
,de leírom, ha tényleg érdekel... :I
A vállalkozásomba vásároltam az alkatrészek egy részét. Cégeknek az Alza ad egyedi kedvezményt. Amit kinéztem tápot az fehér volt, de ekkor bedobta az
ASUS PRIME 850W GOLD tápot 30% kedvezményre cégre.
Nos megnéztem az Asus oldalán is látom van fehér meg fekete táp. Beraktam a fehéret hát a kosárba, de azt már nem néztem meg, hogy a kábelek feketék lesznek. Ráadásul nem is találtam hozzá gyári fehéret.Amikor megjött, hát ment a miatyánk rendesen.
Vissza nem akartam küldeni, mert számla visszarontás több tétel egy számlán, szóval beszereltem így. Mondom majd veszek hozzá fehét kábeleket.Aha, de az nem így megy. Rengeteg gagyi kábel van, vagy nem passzolnak a pinek. Nem gondolom, hogy már ezen a tízezer forinton fog múlni, hogy tényleg egységes legyen az én szememnek is, de ehhez valami hozzáértő kell akár innen is, mert egy rossz kábellel hazavághatom az egészet.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Építő/felújító topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Sweet.tv - internetes TV
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Suzuki topik
- Felhasználóbarát módosítást kaphat az EU-ban a Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Philips Envia 6000 34 WQHD 0,3ms OLED monitor garanciával hibátlan működéssel
- AlzaPower LML-120 Monitor Light Bar 5W, 51cm, fekete
- Lenovo L27i-4A FHD/IPS/100HZ (052)
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- 27% - ASUS ROG Swift PG27AQDM OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms /
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RX 6700 XT / B450 / 16GB 4000MHz / 500GB NVMe / 750w Gold! BezsámítOK
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 Pro Max 256GB 84% (1év Garancia)
- AKCIÓ! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Skynet258