- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Novver
senior tag
Kimondottan emlékszem hogy az idei régebbi driverről való váltás hozta elő az előző konfignál is ez a problémát. Discordot elindítottam és már csinálta is, ICUE szintén. Az internet megerősít benne hogy ez mind AMD mind NVIDIA kártyákon ismert probléma, szóval se nem monitor, se nem vga függő. Inkább a driver.
Hozzá kapott DP kábel, VRR nekem is off.
Nekem elég volt a 7900XT és 9070XT mellé felraknom a 25.8.1 drivert és láss csodát
Nekem is ez a bajom hogy a GAME MODE ad csak 175hz lehetőséget... így muszáj lenne használnom.
Redditen találtam egy CRU nevű alkalmazást amit hasonló Samsung OLED monitorok ugyanilyen problémájára ajánlanak.
Szóval nem én vagyok az egyetlen és ez azért megnyugtat. Elméletileg a különböző alkalmazások kezelőfelületei között ahogy végighúzom az egeret, vált elsődleges alkalmazást/előtérbe hozza, és a különböző UI-knél váltakozik túlságosan a frissítési ráta és ha jól értem 48hz alatt nem bírja és elsötétül, majd visszajön. - nekem is kínai még, most ásom bele magam.
Elméletileg ezzel a CRU alkalmazással felülírható a monitor EDID-je és GAME MODE nélkül is elérhetővé teszi a 175-hz-et. Ami nekem pont jó lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraGear 39GS95QE-B OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Dell 27" UltraSharp U2713HM QHD 2560x1440 IPS DP/DVI/HDMI/VGA monitor - PIVOT is - több db
- LG Ultrawide gaming monitor
- KERESEM! LG UltraGear 45GS95QE // 39GX90SA
- Eladó LG 49WL95C UltraWide Dual QHD IPS monitor!
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 180GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- Keresek gamer laptopot RTX 3050 , RTX 3060. RTX 4050 , RTX 4060
- Update 08.29. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest