-
PROHARDVER!
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na, kipróbáltam néhány dolgot....életembe először kikapcsoltam a game mode-ot, 120Hz-re korlátoz és a HDR -t is offolja.
Megnyitottam YT-ot Chrome alatt, PH-t, belemásztam az Icue-ba, megnyitottam az Nvidia felületeket, de semmi ilyesmi.
Vissza is nyomtam a game mode-ot, amúgy is szarabb a kép, ha nincs bekapcsolva.Edit: eggyel régebbi vga driver van a gépen, de lényegtelen, egyikkel sem tapasztaltam ilyet.
Edit 2: amikor a távirányítóval átváltom a game mode-ot, akkor elsötétül egy másodpercre a képernyő, de az normális, olyan mintha csatornát váltanál egy tévén, de random black screen nincs és nem is volt soha.
-
A game mode engedi csak a 175hz-et, ha ki van kapcsolva, akkor 120Hz.
Nálam még nem jött elő ez a hiba, igaz mindig game mode-ban van a monitor, mert csak játékra használom.
Kábel DP, VRR és hasonlók OFF a kezdetektől.
A VGA drivereket mindig felrakom a legfrissebbet, igaz 1-2 hét után csak.Edit: én is Icue-t használok, a videóban látható problémát még nem láttam egyszer sem, a fél év alatt.
De ha megmondod pontosan, hogy mit kell csinálnom, hogy előhozzam a hibát, akkor kipróbálom, csinálok videót is.
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE AORUS FO32U2P 32" QD-OLED 4K / 240Hz gamer monitor Garis, esztétkia hiba
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GP850-B 32'' Sík QHD 165 Hz 16:9 G-Sync/FreeSync NanoIPS Gamer Monitor - Karácsonyi akcióban!
- LG UltraGear 27GX704A-B - Kicsomagolt monitor (2025 dec)
- Keveset használt 31.5" Dell Gaming G3223D - Alza Ggrancia!
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4062
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Skynet258