-
PROHARDVER!
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
karacka01
lelkes újonc
válasz
4264adam #1225 üzenetére
Én már nem félek a beégés veszélyétől! Sztem nem lesz gond vele.
Viszont jött egy másik félelem az oledtől, ami teljesen szubjektív, vagyis valaki sosem fogja megtapasztalni, valaki meg lehet rácseszik!
Szóval... Oled monitor okozta fejfájásról lenne szó. Erről nem beszél senki, de egyes embereknél már előjött. Nem tudom, hogy esetleg túl közel ülnek a monitor előtt, vagy túl sokat pl. 10 órákat dolgoznak rajta vagy rövid idő alatt is megfájdul a fejük (Ez inkább a fő probléma!). Erről esetleg valakinek tapasztalata-véleménye?! Ne tartsa vissza! -
szabesz0524
tag
válasz
4264adam #1225 üzenetére
Tudom a beégést és én is fosok tőle! Eddig azt gondoltam, hogy a QD - OLED-eknél már nem annyira veszélyes. Főleg, hogy mondjuk az AOC agyzsibbasztóan sok védelmet nyom bele ezekbe a monitorokba. Abban tudnél kérlek segíteni, hogyan tudom beazonosítani a QDOLED hanyadik generációjával van dolgom?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest